Política municipal

El PSC de Vilanova demana a Olga Arnau el cessament immediat de Marta Jofra

Des de l’inici del present mandat, el PSC ve denunciant que el pacte de govern ERC-JxCat-CUP no aporta res positiu per a Vilanova i la Geltrú, ja que des de bon principi mancaven fins i tot d’un projecte compartit de ciutat. L’únic que els unia era que el PSC, la força més votada a la ciutat, no governés. El  preu a pagar perquè l’Olga Arnau sigui Alcaldessa és massa elevat.  

El govern municipal ha demostrat una incompetència total en la gestió dels afers municipals. No tan sols no han estat capaços de fer el que és bàsic per a l’administració local, és a dir, garantir els serveis públics, sinó que tampoc han estat capaços de dibuixar una estratègia i preparar la ciutat per al futur. 

ERC ha acceptat absolutament tot el que els seus socis i sòcies de govern han posat sobre la taula, sense miraments. A més d’haver executat l’augment més gran d’impostos i taxes de la ciutat, ha fet  seves i ha votat a favor d’accions i polítiques que han estat i són un autèntic despropòsit en matèria  de mobilitat, neteja viària i recollida d’escombraries. Voleu dir que tot s’hi val per mantenir l’alcaldia? 

En els darrers mesos, el PSC hem expressat el nostre malestar pels constants despropòsits i desgavells  en la gestió dels tres contractes més importants de l’Ajuntament --jardineria, neteja viària i recollida  de residus--. Una situació que reverteix negativament en l’estat en què es troba la ciutat amb un espai  públic brut i una greu manca de manteniment. En definitiva, un fet d’unes magnituds sense precedents  a la capital del Garraf.  

En les nostres últimes declaracions, ja expressàvem el malestar i la preocupació que ens generava  l’evident pèrdua de drets laborals i socials dels treballadors i treballadores d’aquests tres serveis. 16  persones del Servei de Neteja Viària es quedaven al carrer i sense dret a l’atur. De fet, ahir en teníem  una evidència de tots aquests fets que havíem denunciat: els treballadors i treballadores dels tres  serveis se senten enganyats i menystinguts.  

Davant la deriva que ha pres el govern municipal en la gestió dels seus assumptes interns, les tres  plantilles s’han vist abocades a demanar la dimissió en bloc de la regidora Marta Jofra, responsable de  tots ells. Una regidora, que cal recordar, en plena pandèmia, va fer manifest que s’alegrava del  tancament de l’hostaleria, fet que ja va provocar la petició de la seva dimissió per part del Gremi  d’Hostaleria de la ciutat. 

Des del PSC ens afegim a aquesta petició perquè la regidora Marta Jofra dimiteixi. En cas de no ser així,  demanem a l’alcaldessa Olga Arnau, màxima responsable del govern municipal, que la cessi de manera  fulminant. 

Cal que Vilanova i la Geltrú torni a ser una ciutat neta i endreçada, amb uns serveis de qualitat al nivell  que els vilanovins i vilanovines ens mereixem i paguem. Cal que es respectin i es preservin els drets de  tots els treballadors i totes les treballadores. Vilanova es mereix un bon govern!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!