Incivisme

Incident al carrer Bonaire-plaça Lledoners de Vilanova i la Geltrú

Incident al carrer Bonaire-plaça Lledoners de Vilanova i la Geltrú. Eix

Incident al carrer Bonaire-plaça Lledoners de Vilanova i la Geltrú. Eix

M'agradaria informar que aquest dimarts a les 19h de la tarda vam presenciar un altre incident violent al barri de la Geltrú. Vam poder presenciar com un home amb ferides múltiples va baixar d'una casa del carrer Bonaire i va perdre la consciència, imagino que degut a les múltiples ferides que presentava. L'incident va ser secundari a una baralla dins d'una casa ocupada del Carrer Bonaire. L'home va ser atès d'urgència al carrer, estava inconscient i perdia molta sang. Van venir Mossos, Policia local, SEM....... Va ser una situació molt desagradable i que va ajudar a augmentar la inseguretat ciutada que patim darrerament a la Geltrú degut a aquests incidents de violència extrema.

Com a veïnat poca cosa hi podem fer, per això agraïriem que de tant en tant en pogueu fer difusió. No es tracta d'incidents aïllats ni de baralles entre joves només. Estem presenciant episodis molt violents últimament. Al nostre barri hi conviuen infants que no tenen perquè està veient continuament aquestes escenes, gent gran que ara té por a sortir de casa,....... L'altre dia mateix eren les 19h de la tarda i l'home va quedar estirat al costat de la plaça Lledoners, on sempre hi ha molta gent a les terrasses per exemple,....... Són fets que crec que no són agradables per a ningú i que crec que creen inseguretat ciutadana.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!