Zona blava

No, no és un atac de lumbàlgia, per sort

Parquimetres del passeig de Cubelles. Eix

Parquimetres del passeig de Cubelles. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

I s’afegeix la dificultat de veure la pantalla sobretot si toca el sol, a més quasi no et dóna temps de llegir i seleccionar que ja s’apaga.  

Ningú se’n va adonar al instal·lar els aparells, ni l’empresa, ni l’Ajuntament de Cubelles o els alçaven o calia col·locar un seient, jo d’això en diria, deixadesa.  

Calia zona blava des de la Mota fins a les Salines, per guanyar mobilitat diuen. Ara entre setmana pots aparcar on vulguis està ben vuit, no crec que els surti a compte tot i pagant 15€ el residents i 70€ els propietaris d’apartaments. Crec que s’ha fet de pressa i corrents sense pensar en els establiments de la platja que segur que massa contents no deuen estar els treballadors que hauran de pagar per deixar el cotxe. En fi crec que és un despropòsit.  

Seguiré en aquesta posició, un xic indecorosa per un avi, cada cop que vagi a la platja i pagar els 0,50€. Sort tenim que els nets i fills força espavilats ens podran treure el Tiquet.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local