Via pública

Carta a la Sra. Alcaldessa de Vilanova

Brutícia al Prat de Vilanova. Eix

Brutícia al Prat de Vilanova. Eix

Fa uns dies la Sra. Alcaldessa va inundar les xarxes socials amb vídeos comunicant el gran esforç que estava fent l’Ajuntament augmentant la neteja viària de la Vila. 

Voldríem preguntar a la Sra. Alcaldessa si la ciutat és únicament la Plaça de la Vila, el carrer Caputxins i la Rambla o si la resta de barris també formem part de la ciutat. 

Donat que li podem confirmar que tots els barris de la ciutat, estan en un estat lamentable, tota mena de brutícia pel terra, muntanyes d'escombraries al tombant dels contenidors, contenidors que fa mesos que no es renten i així podríem continuar amb un llarg etcètera de coses. 

Al Prat de Vilanova des de que va començar la Festa Major no ha passat cap escombriaire, les papereres estan repletes de brossa que ningú recull, els contenidors plens de brossa i el terra del tombant muntanyes de tota mena de residus podrint-se al terra. 

Al Prat de Vilanova ens van indicar que la màquina escombradora passa cada 15 dies a netejar els carrers, podem assegurar que fa anys que cap màquina escombradora ha passat pels nostres carrers, la majoria dels contenidors del barri estan trencats, ja fa anys que no els renten i treuen suquet pel terra, la pudor comença a ser insuportable i aquest problema ja és un problema de salut pública en tota regla. 

Poden seguir afegint manques de neteja com per exemple la sorra que s’acumula al passeig de Voramar durant setmanes i fins i tot mesos, donat que el nostre estimat Ajuntament no fa res per tenir el barri en condicions òptimes de neteja. 

La Platja Llarga, que segons l’Ajuntament és un espai protegit de gran importància  per la biodiversitat de les espècies, cada cap de setmana amaneix ple de tot tipus de  residus que deixen els “botellons” i la gent incívica que acudeix a aquesta platja  donada la total absència de vigilància i de neteja per part del Consistori. 

Tot plegat un cúmul de brutícia que fa que la vida al Prat de Vilanova comença a semblar una central de tractaments de residus, que ningú recull ni es preocupa. 

Això si, la nostra estimada Alcaldessa treu pit als mitjans dient que ha reforçat la neteja de la ciutat. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!