Transport públic

La JNC celebra l’arribada del nou bus a la UAB

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Joventut Nacionalista de Catalunya, com no pot ser d’altra manera, celebra amb gran entusiasme l’aplicació del tan reclamat servei d’autobús que va des de l’Alt Penedès fins a la UAB.

Després de la reclamació històrica de l’organització, de la recollida de signatures i de la presentació de mocions als diferents ajuntaments on avui s’aplica aquest nou servei, podem veure el resultat de la feina feta al llarg del temps.

No obstant això, considerem que la feina no està acabada. Tot i entendre el període de prova al qual està sotmès el nou servei, el considerem insuficient.

Temem que, amb l’alt nombre d’alumnes que preveuen utilitzar aquest nou servei, hi hagi la possibilitat que hi faltin localitats.

A més a més, la JNC també ha reclamat, i continuarà reclamant fins a obtenir-ho, un segon bus amb parada a Gelida.

Considerem que, en aquest cas, no s’ha tingut en compte el nombre d’alumnes potencials per aquest nou servei, i en cas d’haver-se fet, s’ha obviat i s’ha menystingut la necessitat dels alumnes d’aquest municipi, considerant-los, doncs, ciutadans de segona.

No entenem que, donada la baixa complexitat d’efectuar la parada, i el gran nombre d’alumnes que hi ha al municipi, no s’hagi previst fer la parada. És per aquest mateix motiu que, després encapçalar aquesta reclamació ja presentada en ple extraordinari i aprovada per unanimitat en l’Ajuntament de Gelida, demanem que s’expliqui la negativa de l’aplicació d’aquest servei en la localitat.

Així doncs, i com no pot ser d’altra manera, la Joventut Nacionalista de Catalunya insta a les institucions locals, comarcals i a la Direcció General de Transports i Mobilitat, que segueixin treballant pel correcte funcionament i abastiment d’aquest nou servei pels estudiants i treballadors de la comarca.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local