Carril bici

La diputació de Tarragona no connectarà el carril bici de la carretera Sant Vicenç amb Torreblanca

Proposta de la Xarxa Vendrellenca . Eix

Proposta de la Xarxa Vendrellenca . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Federació Xarxa Vendrellenca lamenten que la Diputació de Tarragona no inverteixi diners en l’ampliació del carril bici que es construirà  per connectar Sant Vicenç de Calders amb Vendrell, donat que considera que el camí T4259 és de titularitat municipal. Des de la l’entitat veïnal es considera que és un error de visió no actuar en aquesta connexió, donat que la regidora d’Urbanisme de Vendrell, ja es va mostrar positiva amb la proposta de la Federació d’entitats de connectar la via Augusta amb Torreblanca, construint una senda ciclable que uneixi aquest nucli amb el  municipi. D’altra banda l’entitat veïnal considera de cabdal importància la connexió, perquè amb aquesta connexió per part de la Diputació de Tarragona i la connexió de l’Ajuntament de Vendrell, entre la via Augusta i Torreblanca, es podria potenciar la connexió dels camins de la comarca a través de sendes ciclables amb els camins de mar a través del pas soterrani del pk 1189 de l’N340.

Des de l’entitat lamenten l’actitud de tancament de la Diputació de Tarragona i pensen que, un nou Govern a la Diputació, pugui canviar de  posicionament al respecte i per aquest motiu no descarten presentar novament la proposta a la pròxima legislatura. Des de l’entitat es considera que aquesta connexió entra dintre de pla de camins i sendes ciclables de l’entitat, que elaborarà durant entre 2022 i 2023. D’altra banda no es descarta presentar proposta a l’Ajuntament de Vendrell.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local