Via pública

Demanem inversions específiques amb la partida de 800.000 euros d’enllumenat per 2023

Encreuament de vehicles al Francas. Xarxa Vendrellenca

Encreuament de vehicles al Francas. Xarxa Vendrellenca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’aprovació definitiva del pressupost municipal el passat mes de novembre, ha suposat la dotació d’una partida de 800.000 euros per lluminàries, això va obrir un debat a la Federació d’entitats Xarxa Vendrellenca per trobar espais on és necessari demanar millores a l’enllumenat. El debat ha portat a aprovar enviar a l’ajuntament un expedient de proposta per millorar l’enllumenat de punts d’interès general al Tancat, Nou Vendrell, el Francàs i carretera de Valls.

L’entitat Federació Xarxa Vendrellenca ha estudiat punts d’interès general  del municipi i ha presentat un expedient de demanda d’actuacions per millorar l’enllumenat d’aquestes zones per manca absoluta d’enllumenat.

Sobre la proposta d’enllumenat al Tancat, es demana l’enllumenat del pont  que creua el torrent i que uneix el Botafoc amb el Tancat, perquè la manca  absoluta d’aquest elements en contraposició a la resta de la zona  il·luminada del Botafoc crea un espai d’obscuritat absoluta que requereix de  solucions; al Nou Vendrell l’espai de la pista i la plaça davant la local social  del Nou Vendrell al carrer Zínnia no tenen cap llum i aquest fet fa  impossible fer servir la pista de futbol a la tardor i l’hivern per manca de  lluminàries; al Francàs l’entrada i sortida des de la N340 a l’encreuament  dels carrers Ramon Amadeu i Aribau que connecten amb el camí del Fondo  de l’Escaldat té cinc stops i un senyal de cessió de pas, però no tenen cap  llum i això genera un problema de seguretat viària important pel volum de  vehicles que passen per aquest punt a les nits, i a carretera de Valls, la  zona enjardinada al costat de la Riera del Bisbal i el parterre del costat  davant l’escola Angel Tobies no té cap lluminària.

Des de l’entitat veïnal esperem que no hi hagi cap problema en destinar fons d’aquesta important partida a la millora de la seguretat vial i  aprofitament dels espais públics en aquest punts amb la col·locació del necessari enllumenat públic.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local