Vaga

Prou mentir-nos!

Ajuntament de Sitges. Eix

Ajuntament de Sitges. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Han passat ja més de 10 dies des de que la convocatòria de vaga es va fer oficial. A data d’avui les treballadores no han rebut cap intent de mediació per part del Govern, tot i  que famílies, partits polítics i les pròpies treballadores així ho han sol·licitat. Però què podem  esperar d’aquest Govern?? És sorprenent escoltar i veure declaracions del Regidor d’Educació  on afirma que “invertir en educació és invertir en un futur millor i demana compromís social”. 

Què entén per invertir i per compromís social??? Doncs ens ho ha deixat molt clar, permetre  discriminacions laborals i salarials, permetre ràtios elevades, permetre que hi hagi manca de  personal... i així una infinitat de mesures per no millorar la qualitat de l’Educació, en aquest cas  del 0-3. I el més greu de tot plegat és permetre que la vaga tiri endavant i afecti així a les famílies,  als infants i a les pròpies treballadores. 

Aquest dimecres al Ple van assistir-hi una representació de les famílies de les llars d’infants on van demanar aturar la vaga, establir una mediació, un compromís, una implicació... A aquesta  demanda també s’hi van sumar el partits polítics, demanant i exigint parar la licitació del servei  de les llars i oferint el seu suport per una mediació amb les treballadores. La resposta del  Regidor, una vegada més, va ser de “tirar pilotes fora” i parlar de lleis que ho impedeixen, cosa  que hem de dir que és mentida, com així ho demostra la Llei 9/2017 del 8 de novembre en  l’article 152. Decisió de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiment del procediment  d’adjudicació per l’administració. I a més continua afirmant que no són ells els responsables dels  nostres sous, de les nostres condicions, de la qualitat del servei... si us plau, deixeu de mentir. Els titulars dels centres sou vosaltres!!! Assumiu la vostra responsabilitat i feu la feina ben feta,  ja que a data d’avui el plec de condicions continua presentant errades. Un plec de condicions  que també és responsabilitat vostra!!! Ah... senyora alcaldessa el Conveni regulador no porta 10  anys congelats, els nostres sous si, i més de 12 anys!!! 

Aprofitem per agrair a totes les famílies així com als partits polítics i ciutadania en general les  mostres de suport rebudes i fer-nos costat. 

Prou mentir-nos, atureu la licitació i modifiqueu el plec de condicions per una educació de  qualitat i per una vida digne de les treballadores. 

Les treballadores de les Llars d’Infants Municipals de Sitges

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local