Política

Es constitueix el Jovent Republicà del Baix Penedès

Presentació del Jovent Republicà del Baix Penedès . Eix

Presentació del Jovent Republicà del Baix Penedès . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat divendres 10 de febrer es va celebrar a la seu del Vendrell l'acte de constitució del Jovent Republicà del Baix Penedès. Un nou projecte al territori de la vegueria Penedès que engloba a municipis com el Vendrell, Cunit, Calafell, Bellvei, d'entre molts altres.

A l'acte va ser iniciat per la Queralt Ruaix, portaveu del Jovent Republicà del Penedès-Anoia, donant la benvinguda als presents així com als convidats que foren en Daniel Pernas, president d'ERC del Baix Penedès; la Marta Rosique, diputada del Jovent Republicà al Congrés de Diputats a Madrid i, finalment, en Pol Baldomà, portaveu del Jovent Republicà.

En primer lloc, la Queralt va transmetre la il·lusió del jovent en engegar aquest nou projecte que ha comportat una llarga i complexa evolució on encara la feina no ha finalitzat sinó que ara és el moment de continuar treballant en les lluites que afectin el territori. Seguidament, en Daniel Pernas va donar la seva completa confiança al jovent que engloba aquest projecte iva explicar el sentit que hi ha en la implicació política. Després, la Marta Rosique va fer un resum de totes les victòries en projectes on el Jovent Republicà ha posat de la seva part. Per acabar, en Pol Baldomà va detallar què està fent el Jovent Republicà ara i va recordar que l'Acampada Jove és aquell projecte que mostra que és el Jovent Republicà i que aquest any tornarà a ser a la vegueria Penedès. És aquell lloc que rep joves d'arreu però sobretot joves del territori. El Jovent Republicà construeix una petita ciutat per viure-hi durant uns dies on el jovent senti que és un espai segur.

L'acta finalitzà amb la Queralt Ruaix fent el comiat a tots els presents i esperant a poder mostrar la feina feta al Baix Penedès en un futur no tan llunyà.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local