Eleccions municipals 2023

Els drets electorals del veïns del Prat de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El proper 28 de maig se celebren Eleccions Municipals. Per poder votar, els veïns del nostre barri hem d'anar fins al Passeig Marítim de Vilanova (Pòsit de Pescadors). Hem reclamat al consistori, via instància oficial amb data 26/03/2023 i núm. de referència 2023017388:

1. Trobar una solució al problema de NO TENIR BUS durant els caps de setmana. Hem de disposar d'opcions de transport públic cada dia per garantir el nostre dret a la mobilitat (per votar, per desplaçar-nos al teatre, o per poder arribar a l'hospital).

2. Tanmateix, les persones que puguin anar a votar fent servir el seu vehicle privat aquel dia  HEM DE PAGAR TICKET d’estacionament regulat zona blava aquell dia, tenint en compte que nomès podem arribar amb cotxe

Un cop més, no hem rebut cap contestació per part de l'Ajuntament.

Continuarem reclamant els nostres drets‼️

Jesus Seguido Garcia,

vocal de l'AV Prat de Vilanova

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local