Via pública

Comunicat de les empreses dels Polígons 1 i 2 de Torrentfondo St. Llorenç d’Hortons

Estat dels carrers del Polígons 1 i 2 de Torrentfondo. Eix

Estat dels carrers del Polígons 1 i 2 de Torrentfondo. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Després d’una reunió celebrada dimarts 14 de març, les empreses ubicades als Polígons Industrials de Torrentfondo 1 i 2 de St. Llorenç d'Hortons, denunciem públicament les mancances i deixadesa que pateixen els polígons, i exigim a l’ajuntament de St. Llorenç d’Hortons que prenguin mesures urgents per corregir la situació actual. 

Les diferents empreses que signem aquest document, manifestem el següent: 

· Volem aclarir amb l’ajuntament, en quin punt es troba la situació legal dels polígons 1 i 2 de Torrentfondo. Si és o no via pública i si la recepció del polígon torrentfondo 2 està ja tramitada. 

· Mostrar el nostre malestar per la mancança d’enllumenat públic, amb les problemàtiques que això comporta pels i les treballadores quan volen accedir als seus centres de treball quan és de nit, i la única il·luminació existent és la que les empreses han posat. 

· Evidenciar la problemàtica amb el clavegueram, on algunes empreses pateixen inundacions quan plou per culpa d’aquest fet. 

· Denunciar l’estat deplorable de l’asfalt, que provoca en més d’una ocasió que alguns vehicles de transport o els dels mateixos treballadors/es pateixin desperfectes en els pneumàtics dels seus cotxes. 

· Cal arranjar les voreres, tenir cura de la neteja i el manteniment de la via pública. És necessari posar un cartell a l’entrada dels polígons amb la informació i nom de les empreses, per facilitar la localització de les mateixes. I definir la zona del polígon amb senyalització de baixa velocitat. 

· Reclamem una revisió del cànon de l’aigua com també del de la depuradora degut a la seva darrera ampliació, entenem que aquesta sobre càrrega fiscal que patim les empreses del polígon, suposa un greuge comparatiu respecte de les del mateix sector ubicades en altres municipis, amb les que hem de competir. Aquest fet no ens ajuda a poder seguir amb la nostra activitat en temps tant complicats com els actuals, amb uns increments dels costos de producció desproporcionats, provocat pels augments de les matèries primes i el cost de l’energia (entre d’altres). 

· També volem denunciar, que algunes empreses hem detectat que la pressió que ens arriba de l’aigua per les boques d’incendis que tenim instal·lades a les nostres naus és insuficient. Això és un risc molt elevat, que en cas de partir algún incendi pot tenir unes afectacions i conseqüències molt greus.

És per aquests motius, que volem demanar una reunió amb alcaldia i l’equip de govern de l’ajuntament de St. Llorenç d’Hortons, que ens permeti abordar aquestes qüestions amb urgència. 

Donada la gravetat dels temes plantejats i la necessitat de buscar solucions, esperem i agrairiem que l’ajuntament sigui sensible a la nostra petició i ens convoqui el més aviat posible. 

Empreses signants; 

Alumatic 

Atma Maquinaria para caucho 

Bambo Blau 

Cervesa Espiga 

Circuitos Impresos Paredes 

CRF envases alimentarios

Finortex 

Liberdúplex 

Marmoles Margonmi 

Ramaderia Farràs 

Pinturas y metalizados Claver

Restaurant TorrentFondo

Servi Circuits

Xaka Products

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local