Comunicació

Fanzine Detroit #33

Detroit #33. Eix

Detroit #33. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'editorial, per variar, es queixa que tot és massa complicat i després inicia un experiment narratiu, utilitzant quadrets, que consisteix a agafar un text conegut, introduir-hi una complicació i mirar de trobar-hi una resposta coherent. La poesia de l'Ignasi Riera toca un mite i després en Xavier Soler ens recorda que al ritme que anem no quedaran ni els mites ni res. En Josep Maria Mestre ens recorda els Reals Decretos que es fan i després no es compleixen i en Miquel Bernadó recorda l'enyorat Rubianes. Per acabar en Josep Masalles ens connecta visualment amb la Grècia Clàssica i el bobi explica els problemes que té amb els coets de la festa Major.

 

 

Números anteriors

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local