Contaminació

No ens quedarà més remei que marxar

Les Llunes. Eix

Les Llunes. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El motiu principal de la nostra marxa ha estat la contaminació, ja que el nostre fill ha patit diverses bronquitis. La nostra desagradable sorpresa (residim a Les Llunes) ha sigut trobar-nos en que dia sí dia també no podem ni sortir al balcó ni tenir les finestes obertes perquè fa una fortíssima pudor a plàstic cremat.

No entenem com havent-hi tantes vivendes a la zona es permeti una contaminació directa d'aquest nivell i constant. Obviament, no ens quedarà més remei que marxar (i només fa un mes que som aquí), amb tot el desgast econòmic i personal que suposa fer una mudança, però estem astorats de que això succeeixi i sigui legal. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local