Covid i grip

Han vacunat a la meva mare sense el nostre consentiment ni tenir en compte el seu estat de salut

EIX

EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Han vacunat a la meva mare sense el nostre consentiment ni tenir en compte el seu estat de salut. La meva mare té una edat avançada, està sent tractada de càncer i el seu cos no ha soportat les dues vacunes de covid i grip que li van posar a l'ambulatori, on sabien del seu historial mèdic, però l'han ignorat i han provocat un patiment inmens a la meva mare i a la nostra família. Per això vull denunciar públicament aquesta situació, com ja he fet a través de Salut i el Síndic de Greuges, per tal que ningú més hagi de passar el que jo estic passant ara.

El dia 16, la mare va ser cridada pel CAP Jaume I per vacunar-se de la grip. Un cop allà, li van dir que tenien també la vacuna de la covid i que li posarien també. La meva mare té 82 anys i va creure que això estava pautat i es va deixar punxar. Però són dos medicaments i això hauria d'estar prescrit per un metge, sobretot tenint en compte el seu historial mèdic: la meva mare no té ganglis, perquè a la darrera operació de càncer li van treure els dos pits, tenia metàstasi, l'agost de l'any passat, i des de llavors conviu amb una medicació contra el càncer, té les plaquetes baixes, i en dues ocasions li han hagut de fer transfusions de sang, la darrera, fa un mes. La meva mare no es pot fer cap punció perquè no té ganglis. I estant tan delicada com ella, amb anèmia i una isquèmia molt important, les dues vacunes ha estat una imprudència i una negligència. 

Després de totes les males praxis, la meva mare va començar a sentit malestar, febre i vam acabar a urgències amb una infecció d'orina que ma mare mai havia tingut i una hipoxèmia greu que mai havia tingut tampoc. A les analítiques sortia un PCR molt alta i afectacions als ronyons, una dolència que mai havia patit. La deshidratació era molt severa. Va estar a Cures Intensives i van donar-li l'alta el 31 d'octubre. Ho van considerar així perquè veien que estava estable dins del risc. Ara, cada tres hores ha de posar-se oxigen, no pot caminar perquè s'ofega i li han retirat la medicació de la pressió arterial, amb el risc que representa això. Li han tret la seva qualitat de vida per salvar-li els ronyons. També li han retirat la medicació oncològica perquè està molt dèbil. I la situació és molt crítica.

Hem posat tres denúncies al CatSalut, al Síndic de Greuges i a la Generalitat per lliutar contra aquesta injustícia, de mans de l'advocat especialista Francesc Feliu. A la meva mare li han tret la qualitat de vida que tenia i aquest cap de setmana ha hagut d'ingressar novament a l'hospital Sant Camil perquè ha patit un ictus i la seva situació torna a ser molt greu. A dia d'avui està motorizada en estat molt greu, perquè les troponines cada 3 hores controlen amb anàlisis i s'intueix que la causa ha estat l'hipoxèmia que ha tingut als ronyons. No hi ha dret.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local