Via pública

Alumnes de l'escola Canigó manifesten el seu neguit sobre la plaça dels Pobles d'Espanya

Estat de la plaça dels Pobles d'Espanya. Alumnes escola Canigó

Estat de la plaça dels Pobles d'Espanya. Alumnes escola Canigó

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Quin fàstic de parc

Benvolgut director,

Soc un alumne de l'escola Canigó i m'agradaria que en el parc dels pobles d'Espanya hi hagués més atraccions i menys caques i pipis de gossos i que cada dia el netegin.

Jo el dia que vaig anar a observar-lo em vaig trobar un encenedor. M'agradaria que posessin normes al parc.

Gràcies,

Víctor (Vilanova i la Geltrú)

 

Quina castanya de parc

Benvolgut director,

Soc un alumne de Vilanova i la Geltrú i cada dia quan acabo el col·le vaig a jugar a algun parc, però al parc dels Pobles d'Espanya no aniré mai per dues coses en concret: que hi ha

moltes caques i orins de gossos. Cada dia quan vaig al parc vaig amb molta alegria, però quan el veus et decepciones perquè no hi ha cap atracció. Per millorar-lo jo li posaria un 

pipicà perquè els amos puguin deixar els gossos solts i no haver de vigilar-los. També li posaria un parell d'atraccions i si pot ser inclouria una tirolina.

Gràcies,

Leo (Vilanova i la Geltrú)

 

Quina porqueria!

Benvolgut director,

Soc un alumne de Vilanova i la Geltrú i escric perquè el parc dels Pobles d'Espanya era "xuli” però ara és un pipicà i hi ha moltes caques i pipis de gos i d'altres animals. 

Hi ha gent que l'utilitza com un pipicà perquè potser pensen que no es veuen les caques i tampoc no oloren, però ho han de netejar i també han d'agafar les caques de gos. 

Els nens no poden jugar als jocs que volen perquè les atraccions estan plenes de caques.

Moltes gràcies,

Pau, Vilanova i la Geltrú

En queixo dels parcs 

Benvolgut director,

Soc la Martina, alumna de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú, escric aquesta carta perquè he observat que el parc dels pobles d'Espanya està en molt mal estat.

Jo he vist que hi ha una gran quantitat d'excrements i orins de gossos, una paret plena de pintades i cigarretes i cervesa a terra. També el meu grup i jo hem vist que sol hi ha una pista de futbol, però està feta una porqueria perquè les porteries tenen molts excrements de colom.

També s'han de netejar els bancs de pedra molt bé i arreglar-los perquè estan molt trencats i plens de brutícia.

També hi ha un cartell que diu que no pots deixar el teu gos sense corretja, però no li fan ni cas i crec que haurien de vigilar més aquella zona perquè no sembli un pipicà.

Gràcies per escoltar-me,    

Martina, Vilanova i la Geltrú.

 

Parc horrible

Benvolgut director,

Soc un alumne de l'escola Canigó i he observat que el parc dels Pobles d'Espanya està brut perquè la gent quan hi va amb el gos no neteja ni els excrements ni els orins i m'agradaria que el parc estigués més net.

Penso que aquest parc necessita un pipicà perquè els gossos facin les seves necessitats i que el parc no estigui contaminat. També posaria un parc infantil perquè si algun nen o nena hi va, pugui jugar. La meva opinió és que el parc és molt bàsic i m'agradaria que, com és un parc, posessin coses noves per a nens i nenes.

Moltes gràcies,

Alex, Vilanova i la Geltrú

 

Arreglem el parc

Benvolgut director,

Soc el Ricard, alumne de quart de primària de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú i escric perquè amb la meva classe hem vist que el parc dels Pobles d'Espanya de Vilanova i la Geltrú està molt brut i ple d'excrements i orins de gos i l'haurien d'aprofitar més.

Crec que l'hauríem d'aprofitar més perquè sols té un camp de futbol. Si el parc és per petits no pot tindre sols una pista de futbol; poden aprofitar l'espai i posar alguna cosa per als nens petits. A més, l'única cosa per jugar és la pista de futbol i està bruta.

Penso que hauria d'estar més net perquè així ningú anirà al parc de tan brut que està. La gent que va amb el gos el porta deslligat i no recullen els excrements de les seves mascotes. També vaig veure que el parc estava ple de pintades. I per això he fet aquesta carta.

Moltes gràcies,

Ricard, Vilanova i la Geltrú.

Quin fàstic de parc

Benvolgut director,

Jo soc un alumne de Vilanova i la Geltrú. A vegades vaig als parcs i m'agradaria jugar molt. Però en aquest no puc fer-ho perquè com està brut i no hi ha res no em puc divertir.

Jo penso que segur que hi ha gent a qui li agrada el parc, però a mi no m'agrada el parc perquè està brut per culpa dels gossos que fan caca i pipi. A més no hi ha cap atracció. però jo tinc una solució perquè el parc estigui millor: posar un pipicà i unes atraccions. Crec que l'Ajuntament ha de fer això pel parc dels Pobles d'Espanya perquè més gent pugui gaudir del parc.

Gràcies,

Cesc Karim (Vilanova i la Geltrú)

 

Ens queixem dels parcs

Benvolgut director,

Soc l'Anna, alumna de primària de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú i escric perquè vull un canvi al parc dels Pobles d'Espanya perquè està deficient.

Hi ha molts excrements i orins, per això vull proposar un pipicà. També que netegin les pintades que hi ha.

També vull més atraccions perquè només hi ha una pista de futbol. Vull atraccions per als que tenen problemes en el cos i també que no siguin perilloses. També vull atraccions per grans i no només pels petits

També proposo unes rampes pels qui que tenen problemes i que posin més plantes perquè no n'hi ha moltes.

Moltes gràcies,

Anna, Vilanova i la Geltrú

 

Quin “parc”

Benvolgut director,

Soc una alumna de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú. Un dia vaig anar al parc dels pobles d'Espanya i vaig veure que estava molt malament, en el sentit que estava brut de caques.

Fa una olor fastigosa a pipí sense posar aigua. Alguna gent tira les coses com llaunes a terra. Una altra gent deixa els gossos lliures i nens i nenes petits o que tenen por als gossos es poden espantar: es pensen que és un pipicà. Quin fàstic! A mi m'agradaria jugar al parc, però no puc perquè està massa brut i a més no hi ha coses per jugar, només una pista de futbol. Jo penso que podrien posar més coses per divertir-nos i així estic convençuda que hi anirien més nens i nenes a jugar.

Gràcies,

Queralt (Vilanova i la Geltrú)

 

Queixant-nos dels parcs!

Benvolgut director,

Soc la Paula, i escric perquè hem observat que La plaça dels Pobles d'Espanya està molt bruta i sembla un pipicà i està plena d'excrements i orins de gos.

Opino que haurien de netejar la plaça i proposo fer una part infantil que tingui un tobogan, un gronxador, una ruleta i un rocòdrom.

Un pipicà higienitzat tampoc estaria malament per als gossos. Igualment, uns bancs per als avis i àvies.

No hi ha pipicà ni part infantil i els bancs són incòmodes. Per una altra banda, és injust per als gossos i per als iaios i iaies i infants no tindre la seva pròpia zona.

Moltes gràcies,

Paula, Vilanova i la Geltrú.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local