Tancament gossera Vilanova

El passat dimecres 18 de març, representants al mes alt nivell, de la Fundació Altarriba varen tenir una llarga entrevista amb l’Alcalde de Vilanova i la Geltrú, on les dues parts van exposar las raons a favor i en contra de la decisió de traslladar els animals abandonats del municipi a la gossera de Vilafranca del Penedès. L’Alcalde va deixar entendre, al nostre judici, que es tractava d’una decisió ja pressa. La Fundació es va oferir a l’alcalde per si el considerava d’interès, que Altarriba presentés un projecte de gestió alternatiu, exactament amb el mateix cost que el de Vilafranca tot i que es necessitaria lògicament, disposar de la informació pertinent necessària, així com que, els nostres tècnics i arquitectes, poguessin entrar al centre d’acollida d’animals i valorar la situació.

Ens va comunicar que properament ens faria saber la seva decisió, ja que el següent dimarts, hauria reunió de govern. Després d’aquesta reunió hem donat a entendre vàries vegades a varis responsables del govern, la nostra predisposició a presentar una projecte alternatiu de gestió, sempre amb el mateix cost econòmic.

La següent comunicació amb el senyor Alcalde va ser en una reunió el passat divendres dia 3 d’abril, és a dir setze dies després i el darrer dia laborable abans del ple municipal, s’ens va comunicar que l’opció ja havia estat escollida i era la de Vilafranca. A tot això Altarriba no ha tingut cap opció, perquè l’ajuntament no ho considerat del seu interès, per presentar cap projecte alternatiu.

Cal dir que la experiència de Altarriba passa per haver gestionat el CAAD de Barcelona, Mataró i Gijón i posseeix 4 refugis propis, un d’ells inaugurat per l’anterior president de la Generalitat.
Signat.

Victor Pinto
Director de projectes de la Fundació Altarriba

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!