Declaració de CIU sobre les declaracions de l'alcalde referent al ple del 6 d'abril

Creiem que és més que evident que aquestes declaracions són una maniobra per distreure del fons de la problemàtica: que l’Alcalde va perdre el control del Ple i que ha estat incapaç de resoldre la problemàtica de la gossera municipal.

Referent al contingut de les declaracions, tots els assistents podran confirmar que no són certes, perquè tothom va poder escoltar com la portaveu del Grup Municipal de CIU Gloria García lamentava públicament els incidents, i per altra banda es rotundament fals que la presidenta del grup, la Sra. Neus Lloveras, es fes fotografies amb els assistents, tal com ha manifestat el Sr. Elena, ens sembla de molt poc estil que l’Alcalde utilitzi mentides com a arguments

Però potser és que el Sr. Elena ha confós darrerament els termes, i ha cregut que el Grup Municipal de CIU li donaria suport en tots els temes de manera incondicional, i no és així.

Mantindrem una mà estesa per negociar i aprovar les mesures i els projectes que considerem que són beneficiosos per a la ciutat, però farem una oposició ferma i contundent quan creguem que el que fa el govern tripartit va en contra dels interessos dels vilanovins i de la nostra ciutat.

I en el cas de la gossera municipal la posició de CIU sempre ha estat molt clara i així s’ha anat parlant setmana darrera setmana amb la Regidora Iolanda Sánchez:
1) Complir els compromisos de la comissió d’investigació, i qualsevol canvi de criteri havia d’estar consensuat.
2) Dialogar amb els representants de les entitats protectores d’animals

Això no ha estat així, i per aquest motiu el Grup Municipal de CIU ha votat en contra del trasllat de la gossera.

Grup Municipal de Convergència i Unió de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!