VNG

El PP lamenta l'actuació del tripartit dilluns al ple municipal

Ahir dimarts el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú, va convocar una roda de premsa, per tal de valorar el successos produïts dilluns al Ple municipal. El regidor Òscar Carretero, va començar per explicar el transcurs del que ha sigut una Comissió d’Investigació sobre la gossera de la nostra ciutat, després de gairebé 8 mesos de negociacions i deliberacions on es van aprovar per unanimitat al ple del passat mes de octubre.

Entre les conclusions adoptades es deia: “ Cal restablir el més ràpidament possible les relacions entre el voluntariat i l’Administració. Es del tot imprescindible retornar a un clima de confiança, de respecte mutu i de col.laboració entre totes les parts implicades”.

“ La Comissió proposa la creació d’una Comissió Mixta entre Ajuntaments, Mancomunitat i entitats protectores i defensores dels animals per elaborar en el breu temps possible aquest futur projecte de Gestió mancomunat”.

El regidor del Partit Popular recorda que a mitjans d’aquest mes de febrer, el tripartit va tancà i va anuncià el possible trasllat de la Gossera a Vilafranca. Veient el possible incompliment del tripartit als acords que van recolzar tots els grups polítics, el Partit Popular va presentà una moció per respectar tot allò aprovat i la varem deixar sobre la taula, perquè el tripartit ens dona la seva paraula que compliran els acords del ple. 1 mes després el tripartit traiciona la seva paraula i incompleix l’acord aprovat el mes d’octubre.

El sr. Carretero va criticar durament la posició del Govern Tripartit , puntualitzant la lamentable actuació de l’Alcalde Joan Ignasi Elena mes pròpia d’un “hooligan” que de l’Alcalde del tots els vilanovins. Es veu que la voluntat del tripartit quan parla de participació ciutadana, el que volen realment es el silenci dels ciutadans davant els seus actes.

Des de el Partit Popular comdemnen tot tipus d’actuació irrespectuosa i ens ratifiquem, en un ple carregat de tensió i de carga emocional. Un ple lamentable que es va caracteritzar pels insults que van recorre tota la sala, quan el Govern tripartit va aprovar unilateralment el trasllat del servei a la mancomunitat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!