CUBELLES

El PSC demana a CiU i PPC que no retallin prestacions a ensenyament i educació

L’Agrupació Local lamenta el gir a la dreta de l’escenari electoral a Cubelles

PSC Cubelles 16-05-2011 22:45 Lectures 1020

Arxivat a:

L’Agrupació Local del PSC enceta la recta final de la campanya electoral posant l’accent en la defensa de les millores aconseguides per Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat i reclamant la construcció del nou edifici per l’IES Les Vinyes i el manteniment del servei d’urgències les 24h al Centre d’Atenció Primària de Cubellles: el PSC considera inadmissible que el Govern de CiU a la Generalitat apliqui unes retallades que poden afectar directament la qualitat de vida dels cubellencs i cubelleques.

Així mateix, el PSC considera molt important que la ciutadania de Cubelles opti per l’opció d’esquerres i de progrés que representa la seva cap de llista Maria Lluïsa Romero en un escenari local que s’ha desplaçat a la dreta de manera preocupant pel municipi.

El PSC veu amb preocupació per la majoria social i d’esquerres el gir a la dreta i cap a les retallades de formacions com CiU, PPC, EC-FIC i UC a més de la irrupció en campanya a Cubelles de formacions com Ciutadans i PxC amb el seu discurs racista, xenòfob i excloent.

Per aquesta raó, el PSC sol.licita als i les votants de Cubelles una reflexió en profunditat per barrar el pas a les formacions més conservadores del panorama local que concorren a aquestes eleccions amagant que no disposen de programa electoral i garantint “el pas lliure” a les retallades que proposa avui el Govern de la Generalitat eliminant mestres i metges a les escoles i els centres mèdics.

La cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, ha fet una crida a “tots aquells ciutadans i ciutadanes que creuen en un Cubelles millor a votar el PSC per confirmar i garantir el progrés social a Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat com ho demostra la posada en marxa de la nova llar d’infants, la nova escola de primària i el nou institut així com la inauguració d’un centre mèdic amb servei per a vint mil habitants en un moment que tant CiU com PPC proposen retallades”.

A l’equador de la campanya, el PSC de Cubelles valora molt positivament l’entusiasta resposta de la ciutadania a tots els actes organitzats i especialment la participació en l’acte central de campanya celebrat aquest dissabte dia 14 on van repartir-se més de 150 racions de sardines tot i haver-se de suspendre els parlaments i actes lúdics previstos a causa de la pluja.

El PSC té previst pel proper divendres dia 20 l’acte final de campanya a la plaça del mercat en un acte on a més de les intervencions dels principals representants de la candidatura hi haurà festa infantil, música i ball.


PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans