CUBELLES

El PSC demana a CiU i PPC que no retallin prestacions a ensenyament i educació

L’Agrupació Local lamenta el gir a la dreta de l’escenari electoral a Cubelles

PSC Cubelles 16-05-2011 22:45 Lectures 1037

Arxivat a:

L’Agrupació Local del PSC enceta la recta final de la campanya electoral posant l’accent en la defensa de les millores aconseguides per Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat i reclamant la construcció del nou edifici per l’IES Les Vinyes i el manteniment del servei d’urgències les 24h al Centre d’Atenció Primària de Cubellles: el PSC considera inadmissible que el Govern de CiU a la Generalitat apliqui unes retallades que poden afectar directament la qualitat de vida dels cubellencs i cubelleques.

Així mateix, el PSC considera molt important que la ciutadania de Cubelles opti per l’opció d’esquerres i de progrés que representa la seva cap de llista Maria Lluïsa Romero en un escenari local que s’ha desplaçat a la dreta de manera preocupant pel municipi.

El PSC veu amb preocupació per la majoria social i d’esquerres el gir a la dreta i cap a les retallades de formacions com CiU, PPC, EC-FIC i UC a més de la irrupció en campanya a Cubelles de formacions com Ciutadans i PxC amb el seu discurs racista, xenòfob i excloent.

Per aquesta raó, el PSC sol.licita als i les votants de Cubelles una reflexió en profunditat per barrar el pas a les formacions més conservadores del panorama local que concorren a aquestes eleccions amagant que no disposen de programa electoral i garantint “el pas lliure” a les retallades que proposa avui el Govern de la Generalitat eliminant mestres i metges a les escoles i els centres mèdics.

La cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, ha fet una crida a “tots aquells ciutadans i ciutadanes que creuen en un Cubelles millor a votar el PSC per confirmar i garantir el progrés social a Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat com ho demostra la posada en marxa de la nova llar d’infants, la nova escola de primària i el nou institut així com la inauguració d’un centre mèdic amb servei per a vint mil habitants en un moment que tant CiU com PPC proposen retallades”.

A l’equador de la campanya, el PSC de Cubelles valora molt positivament l’entusiasta resposta de la ciutadania a tots els actes organitzats i especialment la participació en l’acte central de campanya celebrat aquest dissabte dia 14 on van repartir-se més de 150 racions de sardines tot i haver-se de suspendre els parlaments i actes lúdics previstos a causa de la pluja.

El PSC té previst pel proper divendres dia 20 l’acte final de campanya a la plaça del mercat en un acte on a més de les intervencions dels principals representants de la candidatura hi haurà festa infantil, música i ball.


PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament