CUBELLES

Un ajuntament amb parets de vidre

ICV-EUiA Cubelles 16-05-2011 22:42 Lectures 1541

Arxivat a:

Aquest compromís, juntament amb la realització d’una auditoria en començar la legislatura i altra en finalitzar els 4 anys, formen part del paquet de mesures per a millorar la transparència que van ser presentades per la Cap de llista, Mònica Miquel, a l’acte de presentació del programa electoral.

L’acte celebrat al Cinema Mediterrani davant un bon nombre de cubellencs i cubellenques va servir per a que la Cap de llista desgranés algunes de les propostes més innovadores i aplaudides del programa: “Cubelles tindrà una piscina coberta, tenim la fórmula i estigueu convençuts que la construirem” així com “Implantarem una fiscalitat progressiva i garantirem l’accés de totes les persones als serveis ciutadans bàsics. Tothom hi podrà accedir ja que es pagarà en funció del nivell de renda familiar”.

Mònica Miquel,va recordar que ICV-EUiA està compromesa amb la justícia social i que per aquest motiu s’aplicaran mesures per a millorar la cohesió del teixit social, la creació d’ocupació i ajut a les petites empreses i persones emprenedores, així com a les famílies amb menys recursos, i va aprofitar l’ocasió per a dir que entre altres mesures, amb Mònica Miquel al govern de Cubelles, s’ establirà la gratuïtat dels llibres de text durant el període d’educació obligatòria per a les famílies que els seus ingressos no superin el salari mínim interprofessional i quedaran exemptes de la taxa d’escombreries les vídues,pensionistes i persones discapacitades que tampoc superin en ingressos bruts el salari mínim interprofessional.

En finalitzar la presentació del programa,Mònica Miquel va oferir la oportunitat a les persones presents de participar amb preguntes o dubtes sobre el programa, cosa que van aprofitar ja que,tot seguit, es van plantejar alguns dubtes i es va obrir un debat molt viu entorn la problemàtica de la gent gran i la poca consideració que,a judici dels presents, te l’actual govern en relació a les seves necessitats i el deficitari funcionament del Casal d’Avis. La candidata es va comprometre a millorar aquests serveis.

Aquests i altres compromisos que formen part del programa electoral,els podreu llegir en el programa de mà que es va repartir i que properament podreu consultar en el nostre web.

Va ser un acte d’un gran rigor polític, suavitzat per la música del Salva Ferrón que,guitarra en mà,ens va cantar la peça de Lluis Llach “Que tinguem sort” adaptada per a la ocasió pel propi Salva.

El moment emocionat va estar quan el Salva Ferrón, en acabar la presentació del programa, va dedicar per sorpresa una cançó a la nostra Cap de llista, la cançó “Palabras para Julia” de Paco Ibáñez i poema del JA Goytisolo, que el Salva va transformar en “Palabras para Mònica”.

Mònica Miquel va aprofitar l’ocasió per a conscienciar els amics i amigues d’ICV-EUiA que el camí es llarg i rés està guanyat, necessitem un govern fort i només es donarà amb una ICV-EUiA igualment forta. Va demanar ajut perquè no es perdi cap vot d’ICV-EUiA i es va preguntar perquè cal votar ICV-EUiA? La resposta la va donar la mateixa Mònica:

Votar ICV-EUiA és dir No a les retallades socials, és dir Sí a un model de poble basat en la justícia social,en una nova economia ecològica,molta més transparència i més participació ciutadana.

Per finalitzar l’acte, Mònica Miquel es va acomiadar amb unes paraules del poeta cubellenc Victor Alari:

“Rés te més valor que un glopet de joia -de cordialitat- que pugui ser brindat amb un amic”


Blog d'Esquerra Unida i Alternativa

EUiA del Garraf

EUiA del Garraf

Espai de difusió dels nostres posicionaments i de les nostres activitats a la comarca del garraf

http://euia-garraf.blogspot.com/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament