SANT PERE DE RIBES

ICV-EUiA de Ribes presenta el seu programa amb 50 propostes i 10 prioritats

ICV Sant Pere de Ribes 16-05-2011 22:42 Lectures 975

Arxivat a:

L’acte a Ribes va tenir lloc dimecres 11 de maig a les 18, 30 hores a la Sala Polivalent de Can Puig i va comptar amb la intervenció de Jordi Guillot, senador d’Iniciativa per Catalunya Verds, Julián Gómez, coordinador local EUiA i Bàrbara Scuderi, candidata a l’alcaldia.

Julian Gómez engegà l’acte valorant el treball fet el grup a l’actual legislatura, amb la participació al govern local de la regidora Bàrbara Scuderi. A més d’un repàs pels principals objectius assolits Gómez va defensar “ la filosofia del treball en equip, del treball net, i de cercar contínuament el consens...”.

Jordi Guillot que va explicar la campanya d’Iniciativa i Esquerra Unida a nivell nacional, va destacar la seriositat del moment, agreujat pel context de crisi, i la importància de les properes eleccions municipals per donar resposta a aquesta crisi.

Finalment la candidata a l’alcaldia, Bàrbara Scuderi va prendre la paraula per presentar el programa i explicar exactament quines són les 50 prioritats del partit de cara a la propera legislatura.

Scuderi va afegir que s’ha de pensar globalment i actuar localment i que per aquest i altres motius el grup que ella encapçala està preparat per actuar. Un grup amb “ gent sensible, que coneix i pateix els problemes i que ha reflexionat i treballat per establir unes línies de treball adients”.

L’eina bàsica de transformació es centra en un Nou Pla General que dóna una nova perspectiva al model de municipi actual i que té marcada la seva fita al 2020. Scuderi va afegir que el grup ecosocialista ha elaborat un programa fet a peu de carrer, i escoltant la gent i dissenyant un municipi per a tothom.

En l’acte de presentació del programa que va tenir lloc a la Vinya d’en Petaca de Les Roquetes va ser Julián Gómez qui encetà els parlaments i presentà a la candidata a l’alcaldia i a Josep Vendrell, coordinador del Grup Parlamentari d’Iniciativa per Catalunya els Verds que va venir a Les Roquetes per recolzar la candidatura i per recolzar també un model de gestió municipal que afronti la crisi com cal, contra un model “que fa més rics als rics i més pobres als pobres".


Blog d'Esquerra Unida i Alternativa

EUiA del Garraf

EUiA del Garraf

Espai de difusió dels nostres posicionaments i de les nostres activitats a la comarca del garraf

http://euia-garraf.blogspot.com/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans