SANT PERE DE RIBES

ICV-EUiA de Ribes presenta el seu programa amb 50 propostes i 10 prioritats

ICV Sant Pere de Ribes 16-05-2011 22:42 Lectures 1000

Arxivat a:

L’acte a Ribes va tenir lloc dimecres 11 de maig a les 18, 30 hores a la Sala Polivalent de Can Puig i va comptar amb la intervenció de Jordi Guillot, senador d’Iniciativa per Catalunya Verds, Julián Gómez, coordinador local EUiA i Bàrbara Scuderi, candidata a l’alcaldia.

Julian Gómez engegà l’acte valorant el treball fet el grup a l’actual legislatura, amb la participació al govern local de la regidora Bàrbara Scuderi. A més d’un repàs pels principals objectius assolits Gómez va defensar “ la filosofia del treball en equip, del treball net, i de cercar contínuament el consens...”.

Jordi Guillot que va explicar la campanya d’Iniciativa i Esquerra Unida a nivell nacional, va destacar la seriositat del moment, agreujat pel context de crisi, i la importància de les properes eleccions municipals per donar resposta a aquesta crisi.

Finalment la candidata a l’alcaldia, Bàrbara Scuderi va prendre la paraula per presentar el programa i explicar exactament quines són les 50 prioritats del partit de cara a la propera legislatura.

Scuderi va afegir que s’ha de pensar globalment i actuar localment i que per aquest i altres motius el grup que ella encapçala està preparat per actuar. Un grup amb “ gent sensible, que coneix i pateix els problemes i que ha reflexionat i treballat per establir unes línies de treball adients”.

L’eina bàsica de transformació es centra en un Nou Pla General que dóna una nova perspectiva al model de municipi actual i que té marcada la seva fita al 2020. Scuderi va afegir que el grup ecosocialista ha elaborat un programa fet a peu de carrer, i escoltant la gent i dissenyant un municipi per a tothom.

En l’acte de presentació del programa que va tenir lloc a la Vinya d’en Petaca de Les Roquetes va ser Julián Gómez qui encetà els parlaments i presentà a la candidata a l’alcaldia i a Josep Vendrell, coordinador del Grup Parlamentari d’Iniciativa per Catalunya els Verds que va venir a Les Roquetes per recolzar la candidatura i per recolzar també un model de gestió municipal que afronti la crisi com cal, contra un model “que fa més rics als rics i més pobres als pobres".


Blog d'Esquerra Unida i Alternativa

EUiA del Garraf

EUiA del Garraf

Espai de difusió dels nostres posicionaments i de les nostres activitats a la comarca del garraf

http://euia-garraf.blogspot.com/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament