OPINIÓ

Neix un nou diari

VD.

VD.

Fa deu any que va néixer des de Vilanova i la Geltrú una experiència en noves tecnologies que el temps i els usuaris han convertit en el diari electrònic de referència de la comarca del Garraf. Avui, hereus d’aquell projecte pioner que ha crescut i evolucionat en xarxa, anunciem la creació d’un nou mitjà de comunicació d’abast regional que neix de l’experiència adquirida en una dècada d’esforços i d’aprenentatge i que parteix amb energia com una nova iniciativa periodística i empresarial al Penedès.

Des d’aquest bloc, podreu assistir d’aprop al naixement del nou diari i participar activament de la seva configuració com si es tractés d’un àgora pública. Us informarem de les línies estratègiques del nou projecte periodístic, de les reflexions que ens han dut a emprendre aquesta aventura, de les noves incorporacions, de les noves seccions, del nou disseny, de la nova marca, del nou nom... En definitiva, del nou mitjà de comunicació: el primer diari digital de les comarques del Penedès.

No partim de zero, comptem amb el suport de més de 30.000 usuaris únics al mes, una àmplia xarxa de col•laboradors formada per un centenar de persones i més de 200 empreses que han confiat la seva publicitat en el nostre producte. Amb aquests avals ens hem convertit en el mitjà digital privat d’àmbit local més llegit de Catalunya.

I ara, en un moment de gran crisi, creiem que és el moment d’assumir grans reptes i la creació d’un nou projecte periodístic que contribuieixi al debat des de la pluralitat, una de les eines dels més importants per configurar una societat més crítica i activa.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!