Nova organització social

Presentació d'un nucli d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Baix Penedès

Eix. Roda de premsa presentació UCFR Baix Penedès

Eix. Roda de premsa presentació UCFR Baix Penedès

Des del 29J contra el Feixisme i el Racisme, volem comunicar que després de la manifestació celebrada al passat 29 de Juny i una vegada assolits els objectius a curt termini que ens vàrem marcar (mostrar el rebuig social envers els feixisme de PxC i fomentar el treball unitari entre diferents organitzacions i persones per fer front a aquesta xacra), ara per ara resta el més difícil, consolidar un grup de treball.

L'objectiu d'aquest grup és, a través de la pedagogia i la informació antirumors, fer arribar al màxim de ciutadans possible les idees d'igualtat i solidaritat, així com continuar la lluita dia a dia en front aquells que utilitzen un discurs basat en el racisme i el feixisme.

Per poder fer front a aquesta nova etapa, donem ara un pas important amb la decisió d'integrar-nos a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i constituir així el nucli d'UCFR del Baix Penedès.

D’aquesta manera volem fer un salt qualitatiu que ens permeti disposar de més organització, recull d’experiències, eines d’actuació, etc. Elements que, considerem, ens ajudaran a assolir els nostres objectius col·lectius.

Durant les properes setmanes realitzarem la propera assemblea com a nou nucli d’UCFR, en la que tothom que vulgui hi està convidat, i la data de la qual anunciarem properament.

Nucli d’UCFR Baix Penedès

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!