Unió Empresarial del Penedès

Comunicat de suport de la UEP a l'empresa Cales de Pachs SA

Cales de Pachs SA. Cales de Pachs SA

Cales de Pachs SA. Cales de Pachs SA

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) vol expressar mitjançant aquest comunicat al seu suport a l’empresa Cales de Pachs SA, ubicada entre els termes de Pacs del Penedès i les Cabanyes, en relació a la polèmica sorgida per l’actualització de l’autorització ambiental.

Ens consta, i així ho hem pogut comprovar, que Cales de Pachs SA ha fet i farà totes les correccions necessàries per garantir que l’activitat de la planta –fabricació i comercialització d’òxid de calç (calç viva) i hidròxid de calç (calç apagada)– causi les mínimes molèsties al veinat de la zona i en cap cas suposi un risc per al medi ambient ni per a la salut de les persones. Mai des de Cales de Pachs SA s’ha dut a terme cap activitat il•legal i l’empresa ha estat i estarà sempre sotmesa a la legalitat vigent i als controls que duen a terme les màximes institucions públiques ambientals de Catalunya per garantir que compleix la llei. Contràriament al que exposen grups ecologistes, Cales de Pachs SA millora constantment, i així està reconegut, les seves activitats industrials.

La Unió Empresarial del Penedès insta a tots els actors implicats en aquest assumpte ¬–ajuntaments, entitats ecologistes i la pròpia empresa– a fer un esforç per trobar una solució satisfactòria que permeti garantir la continuïtat de l’activitat d’aquesta fàbrica, que actualment dóna feina directa a una trentena de persones i a 30 més indirectament, respectant lògicament el compliment estricte la normativa ambiental i de salut pública.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!