Moneda social

Ja tens la turuta de l'any?

Eix. Turutes

Eix. Turutes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Molts ja coneixeu la Turuta, "moneda social" del nostre poble promoguda per l’associació vilanovina ECOL3VNG. Pels que encara no la coneixeu, heu de saber que cada setmana fem una sessió oberta a tothom per tal d'informar com funciona aquesta unitat d’intercanvi local que ens ha d'ajudar a posar en valor tot allò que sabem, tenim i podem fer. Les sessions formatives les fem a l’OCL (Oficina de Canvi Local) situada al  local municipal CRIA carrer Bonaire, 1.

La Turuta és una eina a la nostra disposició per facilitar intercanvis de productes i serveis entre els ciutadans i ciutadanes associats. Les turutes es queden aquí, en el mercat social local, no fan servei al mercat especulatiu.

Donat que té forma de saldo comptable virtual, hem creat per visibilitzar-la, la turuta de l'any:  un bitllet de col·leccionista, que el pots intercanviar per un euro. És una edició limitada i numerada. Cada any anirem fent la turuta de l'any.

Pots obtenir la turuta de l'any 2014 en els establiments turutaires i també en l’OCL. Es poden consultar els establiments associats al web turuta.cat.

Comparsers i comparseres, la plaça és vostra! 
Vilanovins, vilanovines..., la turuta és nostra!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local