Via pública

Moció per fer un pas de vianants des dels Habitatges Vilarnau

La carretera BV-2241 a l'alçada dels Habitatges Vilarnau. PSC Sant Sadurní

La carretera BV-2241 a l'alçada dels Habitatges Vilarnau. PSC Sant Sadurní

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Atès que aquesta és una demanda sol·licitada de forma insistent per molts veïns i veïnes de la vila, que necessiten accedir caminant als diferents serveis que s'ubiquen al Polígon Industrial de Can Ferrer del Mas.

Atès que actualment l'única forma segura d'accedir al Polígon Industrial de Can Ferrer del Mas és amb vehicle i a través dels accessos de la mateixa carretera BV-2241.

Atès que l'ampliació que es va portar a terme la legislatura passada, en el mandat del PSC i ERC, del circuit del bus municipal fent-lo arribar fins al Polígon Industrial  de Can Ferrer del Mas intentava posar solució a aquesta demanda de forma parcial, però amb la impossibilitat de donar cobertura a tot l'horari de servei del bus.

Atès que en la legislatura passada, en el mandat del PSC i ERC, es van iniciar gestions amb l'administració propietària de la carretera esmentada, perquè es portés a terme aquesta actuació de millora que permetés el pas segur dels ciutadans i ciutadanes per dirigir-se al polígon Industrial de Can Ferrer del Mas.

Atès que, des de l'arribada al govern de CDC-UDC-ERC el 2014, no hem estat informats de cap altra actuació de millora en aquest sentit.

Per tot això, el Grup Municipal Socialista proposa que el Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia adopti els següents acords:

1. Instar al Govern Municipal que inici els tràmits corresponents per sol·licitar novament a l'administració propietària de la carretera BV-2241 la realització d'aquesta actuació de millora de la seguretat dels vianants, que han de creuar a peu aquesta via per desplaçar-se al Polígon Industrial de Can Ferrer del Mas.

2. En el cas que el propietari de la via informi negativament d'aquesta actuació per qüestions econòmiques, sol·licitar que sigui l'Ajuntament qui inicialment costegi la inversió per realitzar aquest pas de vianants segur per als ciutadans i ciutadanes, sense renunciar a la devolució del cost per part de l'administració propietària de la carretera.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local