Conveni associacions

El 'col.lectiu d’aturats del Baix Penedès' i l’associació d’aturats “busquem feina“ de Torredembarra es reuneixen

Col.lectiu d’aturats del Baix Penedès 29-02-2016 10:53 Lectures 1544
El 'col.lectiu d’aturats del Baix Penedès' i l’associació d’aturats “busquem feina“ de Torredembarra. Eix

El 'col.lectiu d’aturats del Baix Penedès' i l’associació d’aturats “busquem feina“ de Torredembarra. Eix

El col·lectiu d’aturats del Baix Penedès es va reunir ahir amb Carmelo Alba i Montse Ferres, com a representants de l’Associació d’aturats “busquem feina“ de Torredembarra, amb la finalitat d’intercanviar expèriencies, valorar la situació actual de l’atur en les diferents demarcacions, i plantejar possibles accions conjuntes.

D’aquesta primera reunió va quedar en evidència la necessitat de fomentar l’auto-ocupació i l’emprenedoria des de les mateixes entitats, com a part d’una sol·lució que ha de ser més global i comptant evidentment amb el recolzament de les institucions per fomentar un canvi de paradigma amb solucions noves per a un problema incrustat a la nostra societat. Un problema evident que pateix Tarragona en el seu conjunt. Torredembarra té un atur registrat de mitjana anual de 1.371 persones ( 2015 ) arribant la comarca del Baix Penedès a tenir 9962 persones l’abril 2015 de mitjana.

El col·lectiu d’aturats del Baix Penedès i l’Associació “busquem feina“, el·laboraran un conveni conjunt de col·laboració i participació. Aquest conveni permetrà ambdues entitats i als seus associats portar a terme projectes i accions més globals al territori.


Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres