Associacions

Les associacions de veïns i organitzacions civils es uneixen per fer xarxa

Xarxa Vendrellenca 29-05-2016 20:12 Lectures 984
Xarxa Vendrellenca. Eix

Xarxa Vendrellenca. Eix

Les associacions de Veïns Carretera de Valls Nord, San Ramon de Corruga, Torreblanca, El Francas, El Tancat III i Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès s’han posat d’acord per unir-se, per tal de treballar conjuntament com a pol civil en el municipi, amb la finalitat d’obrir un debat civil que posi sobre la taula, idees i propostes de millora, del nostre municipi i de tot el territori del Baix Penedès, que presentarem conjuntament davant de les distintes administracions.   

Amb aquest esperit s'ha posat en marxa aquest espai de treball conjunt, hem acordat crear la Xarxa Vendrellenca  que ens ha de servir per aglutinar a organitzacions civils no adscrites a partits politics, per tenir la nostra pròpia veu independent davant de les administracions.

La nostra organització crearà un calendari de treball conjunt per tal de posar sobre la taula els problemes transversals que ens afecten a tots; com els problemes individuals que a cadascuna de les associacions que la composen per tal de trobar solucions.

Per sol·licitar adherir-se cal enviar un correu a la Associació de Veïns del Tancat III asociaciontancat3@gmail.com, previ vot favorable dels actuals membrés serà aprovada la seva adhesió.


Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No