Associacions

Les associacions de veïns i organitzacions civils es uneixen per fer xarxa

Xarxa Vendrellenca. Eix

Xarxa Vendrellenca. Eix

Les associacions de Veïns Carretera de Valls Nord, San Ramon de Corruga, Torreblanca, El Francas, El Tancat III i Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès s’han posat d’acord per unir-se, per tal de treballar conjuntament com a pol civil en el municipi, amb la finalitat d’obrir un debat civil que posi sobre la taula, idees i propostes de millora, del nostre municipi i de tot el territori del Baix Penedès, que presentarem conjuntament davant de les distintes administracions.   

Amb aquest esperit s'ha posat en marxa aquest espai de treball conjunt, hem acordat crear la Xarxa Vendrellenca  que ens ha de servir per aglutinar a organitzacions civils no adscrites a partits politics, per tenir la nostra pròpia veu independent davant de les administracions.

La nostra organització crearà un calendari de treball conjunt per tal de posar sobre la taula els problemes transversals que ens afecten a tots; com els problemes individuals que a cadascuna de les associacions que la composen per tal de trobar solucions.

Per sol·licitar adherir-se cal enviar un correu a la Associació de Veïns del Tancat III asociaciontancat3@gmail.com, previ vot favorable dels actuals membrés serà aprovada la seva adhesió.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!