Factures

Comunicat del govern municipal sobre defectes de forma detectats en un decret de pagament de serveis

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ordena la suspensió del decret fins que es corregeixin aquestes deficiències

Ajuntament de Vilanova 23-12-2016 20:15 Lectures 4778

El govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la confusió que s'ha generat en relació amb la detecció d'uns defectes de forma continguts en un decret de pagament de serveis a un periodista de la ciutat, per la seva tasca d'assessorament. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha ordenat la suspensió d'aquest pagament i ha encarregat un informe als tècnics municipals corresponents per tal d'aclarir aquests fets.

El decret en qüestió ordenava pagar uns 6.800 euros com a contraprestació als al·ludits serveis, però no els ordenava pagar al periodista vilanoví que realitzà materialment les tasques encarregades, sinó a la seva parella, que és qui presentà la factura al seu nom, la qual, tot i haver participat, també, en la realització dels serveis encarregats, no fou qui realitzà el gruix més important d'aquests.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha lamentat la situació creada i ha ordenat que la factura fos presentada de nou per qui realitzà materialment els treballs, i que simultàniament fos anul·lada la factura presentada en primer lloc.

D'altra banda, el govern municipal vol transmetre la confiança que manté en la professionalitat de tots els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No