Política municipal

El PSC dóna per trencat el pacte amb ICV

El trencament ha estat provocat per els reiterats incompliments d’ICV del pacte signat sota el paraigües de Sitges en Positiu

PSC Sitges 11-01-2017 10:26 Lectures 447

Arxivat a:

Imatge d'arxiu de la presentació de Sitges en positiu. Eix

Imatge d'arxiu de la presentació de Sitges en positiu. Eix

Sitges en positiu és un projecte d’esquerres constituït  pel PSC i persones independents de diferents àmbits, en el que ICV és va sumar per formar un projecte encara amb més pluralitat. L’acord va ser signat al maig de l’any 2015, per a presentar-se a les eleccions municipals de Sitges d’aquell mateix any. Posteriorment es va formar el Grup Municipal composat per dos regidors del PSC, Ricard Vicente i Marc Macià, i una regidora d’ICV, Carme Gasulla. Després d’un any i mig treballant plegats pels sitgetans i sitgetanes anunciem que aquest acord no seguirà endavant.

Segons declaracions de David Garcia, primer secretari del Partit  dels Socialistes de Catalunya a Sitges “La relació amb ICV s’ha anat deteriorant en les darreres setmanes.  Han anat a la seva, incomplint  l’acord del pacte electoral. No creiem que aquesta sigui la manera com s’ha de treballar. El PSC no formarà part d’una coalició amb qui hauria de treballar pel bé comú de Sitges, però ho fa amb objectius completament diferents. Han provocat que no hi hagi una proporcionalitat en el treball en equip i han apostat pel seus interessos particulars. Hem perdut la confiança i així no podem continuar. Volem aclarir, però, que no és una situació gens fàcil per a nosaltres i que no ha estat buscada. Sempre hem treballat sota el nom de Sitges en Positiu amb una línia de consens i mirant pel bé de Sitges. El nostre objectiu era acabar el mandat com va començar, però no ha estat possible”

Per altre banda,  Ricard Vicente, candidat i portaveu de Sitges en Positiu manifesta: “El nostre tarannà sempre ha estat conciliador i com bé sabeu, la ideologia de Sitges en Positiu és sumar. En aquest cas, no tenim alternativa. Ens hem vist davant d’una situació que considerem irrevocable. Un partit que avantposa les seves ambicions polítiques futures, per davant del que vol i demana el poble, no està preparat per assumir la realitat de la política actual. El nostre plantejament era i és, treballar l’aquí i l’avui dels sitgetans i sitgetanes, ja que creiem que per això ens van votar. Estic trist i decebut, no ens agrada haver hagut de prendre aquesta decisió i seguim oberts a un pacte d’esquerres en un futur, però ara mateix no ens queda una altre opció. Després del succeït al darrer ple, em sento traït.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No