Oci nocturn

Emprenedors vilanovins volen reobrir la Discoteca Ufo's al Vila Lauren

Discoteca Ufo's. Eix

Discoteca Ufo's. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Un grup d'emprenedors vilanovins, conjuntament amb un operador de sales de cinema català, han posat en marxa un projecte per a rehabilitar l'espai del Vila Lauren. El projecte presenta la novetat d'incorporar una nova versió de l'històrica discoteca Ufo's com a complement a l'oferta de cinema. De fet, i per esborrar la càrrega negativa del nom actual, tot el complex d'oci, cinema i restauració passaria a denominar-se Ufo's, un nom molt vinculat a la història lúdica de la ciutat.

Aquest grup d'emprenedors, entre els quals es troben reconeguts empresaris de l'oci nocturn, advocats i empresaris de la construcció, han vist aturat el procediment de subhasta i estan establint converses amb la delegació d'Hisenda per a poder optar a l'adquisició del complex d'oci.

Els promotors del projecte creuen que, salvat l'escull de l'adquisició del local, el complex es podria posar en marxa en un breu termini, donat que, malgrat els desperfectes que presenta, la infrastructura bàsica està en bones condicions.

L'aposta empresarial per un complex d'oci que compti amb cinema i discoteca, a més d'altres establiments dedicats a la restauració, cobriria una demanda que moltes ciutats de mida similar a Vilanova tenen coberta, però que a la capital del Garraf no està satisfeta, especialment fora de la temporada d'estiu.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local