Oci nocturn

Emprenedors vilanovins volen reobrir la Discoteca Ufo's al Vila Lauren

LM 07-02-2017 12:14 Lectures 12305
Discoteca Ufo's. Eix

Discoteca Ufo's. Eix

Un grup d'emprenedors vilanovins, conjuntament amb un operador de sales de cinema català, han posat en marxa un projecte per a rehabilitar l'espai del Vila Lauren. El projecte presenta la novetat d'incorporar una nova versió de l'històrica discoteca Ufo's com a complement a l'oferta de cinema. De fet, i per esborrar la càrrega negativa del nom actual, tot el complex d'oci, cinema i restauració passaria a denominar-se Ufo's, un nom molt vinculat a la història lúdica de la ciutat.

Aquest grup d'emprenedors, entre els quals es troben reconeguts empresaris de l'oci nocturn, advocats i empresaris de la construcció, han vist aturat el procediment de subhasta i estan establint converses amb la delegació d'Hisenda per a poder optar a l'adquisició del complex d'oci.

Els promotors del projecte creuen que, salvat l'escull de l'adquisició del local, el complex es podria posar en marxa en un breu termini, donat que, malgrat els desperfectes que presenta, la infrastructura bàsica està en bones condicions.

L'aposta empresarial per un complex d'oci que compti amb cinema i discoteca, a més d'altres establiments dedicats a la restauració, cobriria una demanda que moltes ciutats de mida similar a Vilanova tenen coberta, però que a la capital del Garraf no està satisfeta, especialment fora de la temporada d'estiu.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No