Política municipal

Denunciem el desgavell i la poca dedicació del govern de CiU i ERC

El Ple Municipal celebrat el passat 28 de febrer va ser una mostra evident de la manca de dedicació, supervisió i desídia del govern de CIU i ERC

PSC Sant Sadurní 09-03-2017 16:25 Lectures 1770
Els regidors del PSC al ple de l'Ajuntament de Sant Sadurní. Eix

Els regidors del PSC al ple de l'Ajuntament de Sant Sadurní. Eix

Fa mesos que el PSC assenyalem la desídia i poca dedicació del govern de CIU i ERC a Sant Sadurní d’Anoia i a les qüestions que més preocupen la ciutadania. El Ple Municipal, celebrat el passat 28 de febrer, va ser la mostra evident de l’actitud d’un govern que va néixer cansat, i que cada dia manifesta d’una forma més clara aquest estancament i desgavell.

Durant el darrer Ple Municipal es van haver d’aprovar dos punts de l’ordre del dia per urgència perquè no s’havia entregat tota la documentació als grups municipals de l’oposició; es va portar a aprovació un protocol d’assetjament laboral que, davant les deficiències del document assenyalades pel Grup Municipal Socialista, finalment la regidora de Recursos Humans, la Sra. Surià, va haver d’admetre que s’hauria de corregir i tornar a portar al plenari; es va haver d’aturar el Ple Municipal durant vint minuts per solucionar tots els errors que contenia el Pla Estratègic de Subvencions, també detectats pel Grup Municipal Socialista; inclús es va aprovar la creació d’una nova plaça laboral que el regidor responsable de l’àrea va reconèixer, posteriorment, que havia estat un error incloure aquest punt a l’ordre del dia perquè encara s’estava estudiant aquesta possibilitat!

A part d’aquest gran desgavell, que mai s’havia produït fins al moment en un Plenari Municipal, davant de la pregunta formulada pel PSC sobre quins són els acords i/o prioritats del Govern respecte a la possible adquisició de la Casa Pairal de Can Guineu, que havien manifestat en alguns mitjans de comunicació, ni CIU ni ERC van saber què respondre.

També el govern va fer cas omís, negant la major, quan el PSC va traslladar-los les queixes reiterades que formula la ciutadania per l’endarreriment en els processos administratius, que es produeixen des de fa mesos a l’Ajuntament.

Tot això es va produir en un entorn de cares cansades per part de l’equip de govern, i inclús d’atacs de riure per part de la portaveu de CIU, la Sra. Àngels Canals, que li dificultaven respondre a una moció tan seriosa com la presentada per la CUP i el PSC, sobre la necessitat de realitzar un Pla Global d’inversions en equipaments de la vila.

Aquestes i moltes altres qüestions succeïdes en els darrers mesos, ens porten a concloure que el govern de Sant Sadurní d’Anoia treballa amb desídia, amb descordinació dels seus membres, amb cansament, amb manca d’implicació, i sobretot sense objectius concrets i ben definits.

Susanna Mérida: “Tenim una alcaldessa, la Sra. Maria Rosell, més pendent de la seva feina de diputada i dels “bolos” polítics que fa per la comarca que per la tasca de direcció de l’Ajuntament de Sant Sadurní, i un primer tinent d'alcalde d'ERC, el Sr. Josep Maria Ribas, distret mirant el rellotge del relleu, i submís a les decisions de CIU per por de què es trenqui la promesa del canvi d’alcaldia”.

Sant Sadurní d’Anoia es mereix un govern amb dedicació real. Que estigui alerta a totes les qüestions que afecten la ciutadania. Oferint solucions als problemes dels nostres veïns i veïnes. Obert a treballar en reptes tan importants com desenvolupar un Pla Global d’Inversions en equipaments i via pública, que fa tres anys que demanem els i les socialistes. Amb il·lusió i ganes per portar endavant projectes de promoció econòmica i turística per a la vila.

Albert Gual: “Què està passant amb el nostre mercat local? Fa dos anys que els socialistes estem demanant un pla de dinamització per salvar-lo de la desaparició, i el govern de CIU i ERC no està donant resposta”.

Cristina De la Cruz: “El que està passant a l’Escola Intermunicipal del Penedès, i que fa mesos que el Grup Municipal Socialista denunciem, és també una mostra clara de les poques ganes de treballar de l’Alcaldessa i la regidora d’educació, i de què els ve gran aquesta responsabilitat”.

És evident que CIU i ERC no tenen un projecte ben definit per a Sant Sadurní, no tenen cap iniciativa de progrés per a la vila, i el que és més greu: no tenen ganes ni dediquen el temps que Sant Sadurní d’Anoia necessita i mereix per tornar a ser un referent de progrés a la comarca.

PSC Sant Sadurní d’Anoia

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No