Startup Gosi

Mascotes geolocalitzades

Trobant la teva mascota. AMIC

Trobant la teva mascota. AMIC

Les nostres mascotes se'ns escapen, sens dubte. És per això que la indústria de la geolocalització d'animals domèstics estan en auge.

Hi ha moltes possibilitats per rastrejar a les mascotes, però la proposta de la startup Gosi, empresa ubicada a la llançadora empresarial de la Marina Reial de València, és potser una de les millors del mercat.

Es tracta d'un collaret intel·ligent resistent a cops i submergible que actualment es troba en fase de finançament a través de la plataforma de micromecenatge, Kickstarter. La seva creadora i CEO Maria Jorques, persegueix assolir la xifra de 35.000 euros. Així mateix, els que ho financin rebran el producte amb un preu de promoció de 99 euros.

El que diferencia Gosi de qualsevol collaret és els seus modes. D'una banda està connectat amb el nostre telèfon mòbil i funciona amb una connexió GPS o amb una connexió Bluetooth d'un radi màxim de 40 metres. En ser un mode de connexió GPS per satèl·lit que no empra xarxes de telefonia, resulta totalment gratuïta la cerca.

No és l'únic avantatge d'aquest objecte per a mascotes. Amb ell els amos poden saber quina és la salut del seu gos, gat o animal de companyia d'un altre tipus i en alguns animals en concret Gosi pot emprar com a eina d'ensinistrament mitjançant ultrasons.

Comptat i debatut, un producte d'allò més interessant, més si tenim en compte que cada any es perden a tot el món més de 10 milions de mascotes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!