Crisi de govern

Trànsfugues

Pitjor que no saber la causa dels problemes és desconèixer perquè les coses van bé. Un desconeixement que fa pensar que és per mèrits propis i els necis solen caure en aquesta trampa.

Substituir un govern per un altre de més legítim és un dret fonamental previst als reglaments  però debilitar el govern de la ciutat a canvi de no res i com a conseqüència de dèries  personals és una maldat. No hi fa res que ho aplaudeixin els que juguen a fotre patades a tot el que es belluga. És una maldat.

Auto atorgar-se mèrits, que confereixen drets, en comptes d'auto imposar-se obligacions és un error greu d'interpretació dels resultats electorals. La vanitat sempre ha estat perversa consellera que anul·la la intel·ligència necessària per a prendre les decisions raonables per a governar. L'empatx d'ego no és una bona manera d'interpretar els resultats electorals.

En Montes no hauria de ser regidor. No té nivell ni de bon tros i la regidora Llorens, que ho sabia, no l'hagués hagut d'imposar. Amagar les mancances del regidor Montes a partir d'ara serà impossible i només l'absentisme persistent dissimularà el que és evident. La regidora Llorens hauria de plegar. No ha entès que el servei a la ciutadania està per sobre de les seves ocurrències i ambicions i a partir d'ara la defensa de la seva vanitat atacada l'impedirà prendre decissions i votar amb racionalitat. Per això han de plegar.

Només la devolució de les actes pot reparar el desori. Només la seriositat per part de tothom pot restablir les condicions de govern necessàries per tirar endavant el model de ciutat que va rebre més confiança de l'electorat. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!