Tradfri

Llums connectades a internet

Llums connectades a internet. AMIC

Llums connectades a internet. AMIC

Ikea és el que és per dos motius bàsics. El primer és la seva concepció innovadora del màrqueting que comença des del primer moment en què trepitgem una de les seves grans superfícies de venda d'articles per a la llar. El segon la seva capacitat d'innovació tecnològica en els seus productes. Anem a parlar de la segona de les vessants.

Recentment l'empresa sueca ha llançat una nova gamma de bombetes i làmpades d'allò més innovadores. Es tracta d'artefactes connectats a la xarxa perquè puguem controlar-los des del telèfon mòbil.

Aquesta gamma d'articles lumínics que ja està a la venda al país d'origen de la firma i que es llançarà a la venda en la resta de països a partir del 31 de març, rep el nom de Tradfri que significa sense fil en suec.

Pel que fa a les bombetes en concret, ens trobem amb llums LED de baix consum que tenen una vida útil aproximada de 25.000 hores. A més, disposen de 3 colors de llum. Tant aquestes com les llums poden connectar-se a la xarxa. Disposen d'un petit interruptor que les connecta a la xarxa wifi i mitjançant el qual els objectes queden vinculats amb els nostres telèfons mòbils. Així, si volem més o menys intensitat de llum, tan sols hem de desplaçar el dit per la pantalla del nostre smartphone o tablet. D'altra banda, podrem saber si ens hem deixat alguna llum encesa de la casa i controlar-la de manera remota per minimitzar el nostre consum elèctric.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!