Impostos municipals

Ens oposem a la bonificació del 95% de l’IBI a l’empresa que gestiona el Vilarenc Aqua Centre Esportiu

Des del nostre grup reclamem la gestió pública de l’equipament esportiu, així com una tarifació social

Calafell En Comú 17-04-2017 0:02 Lectures 322
Vilarenc Aqua Centre Esportiu. Eix

Vilarenc Aqua Centre Esportiu. Eix

En relació amb la bonificació de 30.000€ que s’aplicarà a l’IBI de l’empresa Tandem Wellness SL, que gestiona el poliesportiu municipal Vilarenc Aqua, volem manifestar la nostra ferma oposició a destinar recursos municipals a bonificar l’activitat d’una empresa privada. També volem remarcar que la bonificació exemplifica un tracte de favor vers aquesta empresa, que obté beneficis de la gestió d’un servei d’interès municipal que considerem que hauria de ser de gestió pública.

Des del nostre grup defensem una gestió pública dels espais esportius municipals, i considerem que aquesta bonificació de l’IBI amaga la inviabilitat de la iniciativa privada per gestionar d’aquests tipus d’equipaments municipals, que finalment necessiten de la socialització de les pèrdues per garantir la privatització dels seus beneficis.

Volem aprofitar per reivindicar polítiques esportives més socials, ja que, tot i existir determinades bonificacions en les quotes d’aquest centre esportiu, la realitat és que les quotes són molt elevades, condicionant així el dret a practicar esport al poder adquisitiu.

És per això que reclamem, com ja hem reclamat en altres ocasions, la gestió municipal del centre esportiu, així com una tarifació social adequada a les rendes dels abonats i les abonades.

Finalment, remarquem que bonificar un 95% de l’IBI a una empresa del volum de Tandem Wellness SL, no és, ni molt menys, una política fiscal justa i progressiva. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No