Pacte PSC - PdeCAT

Comunicat sobre el pacte de govern de l'Ajuntament de Vilanova

ANC - Vilanova 14-11-2017 14:47 Lectures 2548

En els moments excepcionals que estem vivint al nostre país i amb l’inici en pocs dies d’un debat electoral imposat il·legítimament pel govern de l'estat espanyol amb la connivència dels partits que li donen suport (PP, C's i PSOE amb la intervenció necessària del PSC), davant l'existència del vigent pacte municipal de governabilitat a l'Ajuntament de la ciutat, des de l'Assemblea Territorial de Vilanova i la Geltrú de l'ANC, volem deixar constància del següent posicionament:

1er. L’aplicació forçada de l’article 155 de la constitució espanyola en el territori de Catalunya ha tingut el suport explícit del Partit socialista.

2ón. La repressió sobre el nostre legítim Govern i els dirigents socials que han estat empresonats no han estan expressament denunciats pels partits que suposadament defensen la democràcia en aquest país, entre ells el Partit socialista.

3er. Les properes eleccions al Parlament de Catalunya suposaran un prova definitiva en la defensa de les opcions que defensen la legitimitat sorgida de les urnes del 27 de setembre i la dels qui la menyspreen donant suport al cop d’estat contra el legítim Govern de la Generalitat, entre els que ens troben de forma entusiasta al Partit socialista.

Per tot això, demanem als militants i dirigents dels respectius partits i coalicions de base sobiranista presents a l'Ajuntament de la ciutat, que es posicionin de forma clara i immediata per tal de facilitar com més ràpidament millor, la formació d'un govern alternatiu transversal fins a les properes eleccions municipals i apel·lem a la seva responsabilitat per no defraudar a l'electorat d'aquesta ciutat que va votar majoritàriament forces polítiques sobiranistes en les darreres eleccions municipals i parlamentàries de l'any 2015.

Coordinadora de l’Assemblea Territorial de Vilanova i la Geltrú
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No