Eleccions 21-D

Posem Catalunya en marxa des de cada poble i ciutat!

Marc Martorell 07-12-2017 12:03 Lectures 423
Marc Martorell Escofet. Eix

Marc Martorell Escofet. Eix

Aquesta setmana ha començat una campanya electoral anòmala. És una campanya d’unes eleccions que no poden agradar a ningú. Han estat convocades des de la centralització més flagrant: a través del retrògrad 155 i pel president del partit més corrupte d’Europa, M. Rajoy.

Però també són una oportunitat. Amb aquestes eleccions s’obre una oportunitat transformadora, la oportunitat de convertir-les en una palanca de canvi per posar Catalunya en marxa. Fa massa temps que tenim un país on l’eix nacional s’ho ha empassat tot. Hem deixat de parlar de les condicions als nostres hospitals, de l’atur juvenil o de l’accés universal a l’educació. Ens han posat sota un debat de banderes que ha empetitit la societat catalana tant des d’una banda com l’altra, que ha enfrontat barris amb barris i ciutats amb pobles. Sota la promesa dels 18 mesos o d’una “unitat sagrada” ens han dit que esperem, que ja hi haurà temps de parlar dels nostres drets.

I nosaltres, la gent comuna, la ciutadania, ja n’estem farta! Farta d’esperar que s’incrementin els recursos de l’Hospital de Sant Camil perquè faci front a les necessitats de la nostra comarca. Farta d’esperar que no es tanquin línies a escoles com la Ginesta, o farta d’esperar que la gent jove puguem trobar una vida digna a Vilanova i la Geltrú.

Des de Catalunya en Comú Podem tenim molt clar què volem: transformar Catalunya. Ho farem des de cada poble i cada ciutat, des de les nostres comunitats, construint majories guanyadores. No pensem defugir el debat nacional, on qualsevol solució passa perquè la societat catalana puguem decidir el nostre futur. Però, el més important de tot, no pensem oblidar tampoc el marc social, la lluita per guanyar drets i reconquerir les privatitzacions que fa massa temps que ajornem.

Ha arribat el moment que Vilanova també sigui palanca d’un canvi que no s’atura. Volem fer un país que pensi, primerament, en les seves ciutats i pobles; un país fet des del municipalisme transformador. És per això que nosaltres no et demanarem que ens facis confiança cega i esperis que resolguem els problemes màgicament. Aquí tens la nostra proposta: quan durant aquesta campanya, i els mesos que la seguiran, ens vegis a peu de barri, parla i debat amb nosaltres. Descobriràs que #TenimMoltEnComú.

Marc Martorell
Candidat per Vilanova i la Geltrú
Catalunya en Comú Podem

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No