Via pública

La Generalitat ha demanat a Foment mesures contra el soroll per l’urbanització Torreblanca

Xarxa Vendrellenca 15-04-2018 14:06 Lectures 235

Des de la Xarxa Vendrellenca volem fer públic que la nostra proposta de sol·licitud d’instal·lació de pantalles contra el soroll a la urbanització Torreblanca per als carrers Aneto i Pardal, que van presentar al Ple del mes de Setembre de 2016, a traves de Si  es pot Vendrell, ja ha rebut resposta per part del departament de Medi Ambient de la Generalitat.

Desprès de fer-se les mesures de soroll, al mes de desembre de 2016 i davant de la falta dels resultats, el passat mes de gener, van enviar un  escrit al departament de Medi Ambient de la Generalitat per saber quins van ser els resultats dels mesuraments. La resposta que van rebre al mes de febrer, és l’informe que va redactar l’empresa DAC Elviro S.L, on s’indica que el soroll sobrepassa els decibels permesos als habitatges situats al carrer Pardal i que els límits de soroll al carrer Aneto no estan sobrepassats. Des de el Servei de control de contaminació Acústica i lumínica de la Generalitat ens han dit que ja s’ha enviat una copia del mesurament al  Ministeri de Foment com a titular de la N340 per que prengui les mesures per reduir el soroll.

Després d’estudiar l’informe, que dóna que el soroll al carrer Aneto per als límits legals, hem presentat un escrit d’al·legacions al Servei de control de contaminació Acústica i lumínica de la Generalitat indicant que no estem d’acord, perquè entenem que els mesuraments es van fer a un període de l’any que el volum de transit és molt baix, donat que es va fer al desembre, i sol·licitem que es facin uns mesuraments al juliol o l’agost, que és quan hi ha un major volum dels vehicles que circulen per  l’accés cap a l’autopista que va paral·lel al carrer Aneto. Des de el servei, ens han contestat que està en estudi la nostra proposta.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No