Via pública

La Generalitat ha demanat a Foment mesures contra el soroll per l’urbanització Torreblanca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Xarxa Vendrellenca volem fer públic que la nostra proposta de sol·licitud d’instal·lació de pantalles contra el soroll a la urbanització Torreblanca per als carrers Aneto i Pardal, que van presentar al Ple del mes de Setembre de 2016, a traves de Si  es pot Vendrell, ja ha rebut resposta per part del departament de Medi Ambient de la Generalitat.

Desprès de fer-se les mesures de soroll, al mes de desembre de 2016 i davant de la falta dels resultats, el passat mes de gener, van enviar un  escrit al departament de Medi Ambient de la Generalitat per saber quins van ser els resultats dels mesuraments. La resposta que van rebre al mes de febrer, és l’informe que va redactar l’empresa DAC Elviro S.L, on s’indica que el soroll sobrepassa els decibels permesos als habitatges situats al carrer Pardal i que els límits de soroll al carrer Aneto no estan sobrepassats. Des de el Servei de control de contaminació Acústica i lumínica de la Generalitat ens han dit que ja s’ha enviat una copia del mesurament al  Ministeri de Foment com a titular de la N340 per que prengui les mesures per reduir el soroll.

Després d’estudiar l’informe, que dóna que el soroll al carrer Aneto per als límits legals, hem presentat un escrit d’al·legacions al Servei de control de contaminació Acústica i lumínica de la Generalitat indicant que no estem d’acord, perquè entenem que els mesuraments es van fer a un període de l’any que el volum de transit és molt baix, donat que es va fer al desembre, i sol·licitem que es facin uns mesuraments al juliol o l’agost, que és quan hi ha un major volum dels vehicles que circulen per  l’accés cap a l’autopista que va paral·lel al carrer Aneto. Des de el servei, ens han contestat que està en estudi la nostra proposta.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local