Ple municipal

Balanç del ple del mes de juliol

“Estem davant un govern municipal feble, que està sol i que és incapaç de tirar endavant qualsevol política per a la ciutat”

PSC Vilanova 05-07-2018 10:11 Lectures 530
Roda de premsa dels regidors del PSC de Vilanova. Eix

Roda de premsa dels regidors del PSC de Vilanova. Eix

El Grup Municipal Socialista ha fet balanç del ple del mes de juliol tot destacant la feblesa cada cop més evident del govern municipal de l’antiga CiU i ERC. En aquest sentit, Juan Luis Ruiz ha destacat que “un cop més, com ja vam veure en l’anterior ple municipal, veiem un govern feble, que està sol i que és incapaç de tirar endavant qualsevol nova proposta per a la ciutat que no sigui una proposta heretada de quan els socialistes formàvem part del govern”.

Com a exemple, Ruiz va destacar el fet que el govern hagués de deixar sobre la taula la proposta d’increment de les dedicacions dels regidors i regidores del govern perquè no tenien el suport de cap grup municipal. Una proposta que segons Juan Luis Ruiz “suposava que un govern de 8 regidors costés més diners a la ciutat que l’anterior govern que era de 9 regidors i, a més, amb l’agreujant que no és un govern per la ciutat sinó que únicament té una finalitat electoral”. És per això que “els socialistes no estàvem disposats a votar a favor d’aquest increment de les dedicacions. No perquè no creguem que els regidors han de poder dedicar-se plenament i ésser retribuïts, sinó perquè els regidors d’aquest govern no treballen per la ciutat sinó únicament i exclusivament per a les eleccions del proper any”.

D’altra banda, Ruiz va destacar que “ara veiem les mentides que es van dir després de l’expulsió del PSC del govern municipal i de l’entrada d’ERC al govern. Aleshores Lloveras va dir que el govern seria estable perquè la resta de grups independentistes garantirien que es tiressin endavant les propostes del govern. En canvi, ni CUP ni Som VNG, els socis preferents del govern, han mostrat, fins ara, cap predisposició a donar suport a les polítiques del govern”.

A més, en relació al pressupost municipal que el govern diu que vol portar a aprovació, Juan Luis Ruiz va destacar que els socialistes, com sempre, estem disposats a fer propostes i treballar per a Vilanova i la Geltrú, ja que, aquesta és la nostra única prioritat. Ara bé, ens trobem en la preocupant situació en què el govern “no ha fet cap proposta de pressupost i l’únic que ha demanat és que la resta de grups municipals els facin arribar les seves propostes”. Així, l’antiga CiU i ERC “demostren que no tenen ni una sola idea per a la ciutat”. Una actitud poc seriosa i molt preocupant que té el seu major reflex en el fet que “a la pàgina web de l’ajuntament encara figuri el pla d’actuació fruit de l’acord de govern anterior i que provenia, pràcticament sencer, del programa de govern del PSC”.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament