Via pública

Volem que d’una vegada hagi una empresa de neteja viaria amb un projecte a llarg termini

Nosaltres creiem que plans d’ocupació, es podrien destinar a cobrir altres necessitats de la nostra vila i no a reforçar la neteja viaria

Xarxa Vendrellenca 05-08-2018 12:45 Lectures 467

Davant del problema generalitzat a la neteja de carrers de la nostra vila, i després de tractar-lo a la nostra reunió plenària del mes de juliol.  La Xarxa Vendrellenca insta al govern local a fer el que faci falta per tenir d’una vegada una empresa de neteja viaria amb un projecte a llarg termini. 

Des de que al ple de gener de 2017 que  el govern i part de l’oposició va votar en contra de tirar en davant la proposta d’ Esquerra Republicana  crear un consorci públic per la neteja, ens trobem  que no tenim empresa contractada,  donat que el que presta el servei,  ho fa  de forma forçosa, en virtut del que estableix la llei de contractació publica. Per part de l’Ajuntament  s’ha trigat mes d’un any,  per contractar a l’empresa que farà el plec de condicions tècniques i econòmiques per  fer el concurs públic per contractar una empresa per la neteja viaria, un  fet que per nosaltres es inadmissible donat l’ importància del servei ja que ha de donar cobertura a un problema transversal.

Des de la nostra organització considerem que la neteja viaria es un tema transversal que requereix de solucions que han de figurar a la l’agenda del Govern com a prioritat,  per que entenem que es molt necessari per la nostra vila tenir ven cobert aquest servei que porta molts anys sent deficitari. Pel que fa al tipus de contractació la Xarxa Vendrellenca vol deixar clar que,  es partidària de que aquest servei sigui públic i no que es doni a traves d’una  concessió.

També volem dir  en aquest comunicat,  que estem en contra que es faci servir plans d’ocupació per reforçar el servei de neteja viaria, donat que des de la nostra organització considerem que ja paguem per aquest servei a traves dels nostres impostos, i que haurien d’estar coberts amb el que paguem. Nosaltres creiem  que  plans d’ocupació, es podrien destinar a cobrir  altres necessitats de la nostra vila i no a reforçar la neteja viaria.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No