Via pública

La comissió de foment dels Congres dels Diputats aprova la PNL de millora de Torreblanca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Xarxa Vendrellenca, volem fer publica la nostra satisfacció per que a la comissió de  Foment del Congrés dels diputats, s’ha aprovat per unanimitat la proposició no de llei que el  grup d’Esquerra Republicana va presentar en el nostre nom per millorar la qualitat de vida  dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca i que va ser transaccionada amb els grups de Podemos i PSOE/PSC.

Va ser el dimarts quan Jordi Salvador Duch, com a representant del grup d’Esquerra  Republicana al Congrés del Diputats, va presentar la nostra proposta on s’instava al govern  central a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca, a traves  d’una  proposició no de llei,  on es demanava la construcció d’un accés per carretera a la urbanització, la instal·lació de pantalles contra el soroll a la N340 davant del carrer Pardal, l’estudi de construcció d’una rotonda al punt quilomètric 1189 per millorar l’accessibilitat al  transport urbà dels veïns, dotar de seguretat als senderistes i ciclistes al pas inferior existent, fer un canvi de sentit amb seguretat, i accedir a les propietats lindants.

Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que aquest és un pas més endavant, per la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca de Vendrell, tot i que entenem que aquesta aprovació és un tràmit administratiu, que requereix de la seva execució,  per aquest motiu i fins que no l’hagin tirat endavant, seguirem treballant.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local