Via pública

La comissió de foment dels Congres dels Diputats aprova la PNL de millora de Torreblanca

Xarxa Vendrellenca 15-11-2018 10:33 Lectures 362

Des de la Xarxa Vendrellenca, volem fer publica la nostra satisfacció per que a la comissió de  Foment del Congrés dels diputats, s’ha aprovat per unanimitat la proposició no de llei que el  grup d’Esquerra Republicana va presentar en el nostre nom per millorar la qualitat de vida  dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca i que va ser transaccionada amb els grups de Podemos i PSOE/PSC.

Va ser el dimarts quan Jordi Salvador Duch, com a representant del grup d’Esquerra  Republicana al Congrés del Diputats, va presentar la nostra proposta on s’instava al govern  central a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca, a traves  d’una  proposició no de llei,  on es demanava la construcció d’un accés per carretera a la urbanització, la instal·lació de pantalles contra el soroll a la N340 davant del carrer Pardal, l’estudi de construcció d’una rotonda al punt quilomètric 1189 per millorar l’accessibilitat al  transport urbà dels veïns, dotar de seguretat als senderistes i ciclistes al pas inferior existent, fer un canvi de sentit amb seguretat, i accedir a les propietats lindants.

Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que aquest és un pas més endavant, per la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la urbanització Torreblanca de Vendrell, tot i que entenem que aquesta aprovació és un tràmit administratiu, que requereix de la seva execució,  per aquest motiu i fins que no l’hagin tirat endavant, seguirem treballant.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament