Eleccions municipals

L’hora de fer un pas endavant: engeguem les Primàries del Vendrell

ANC del Vendrell 11-12-2018 11:23 Lectures 576

Joan Fuster deia que tota política que no fem nosaltres seria feta contra nosaltres. Els catalans, lamentablement, aquest darrer any ho hem pogut comprovar més que mai amb l’aplicació del 155 i la intervenció de la Generalitat. Ha arribat l’hora que tots ens impliquem en política i defensem les nostres institucions dels atacs i intervencions externes. Ha arribat l’hora, també, d’anar tots units en la mateixa direcció.

És per això que des de l’ANC engeguem el procés de primàries: les Primàries del Vendrell, amb la voluntat de conformar una llista electoral amb opcions reals de guanyar l’alcaldia de la nostra vila i assegurar una majoria independentista al nostre municipi.

Què són les primàries? Les primàries són un procés popular obert a tothom que permetrà que la ciutadania triï els candidats i l’ordre que tindran en una candidatura conjunta que es presentarà a les eleccions municipals del maig del 2019.

Qui hi pot participar? Tothom pot votar, registrant-se a la web Primàries Catalunya (www.primariescatalunya.cat) i tothom pot presentar-se com a candidat. Des d’aquí convidem a tots els partits polítics independentistes a sumar-se a aquesta nova modalitat de formació de les llistes electorals, que té com a principals característiques l’apoderament ciutadà, la renovació democràtica i la transparència.

I jo, què hi puc fer? Us animem a participar en tot aquest procés. Podeu registrar-vos per poder votar, podeu participar als diferents debats que hi haurà, podeu apuntar-vos per ajudar l’organització, i fins i tot podeu presentar-vos com a candidats. Us hi esperem!

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans