Política municipal

On queda la col·laboració amb l’oposició?

Que el Govern de Cubelles no escolti a l’oposició, no és nou, però una manca de respecte evident

PSC – PP – Cubellencs-Fic 02-01-2019 19:25 Lectures 1352

No és el primer cop que l’oposició demana una reunió reglada, per tal que es reculli en acta tot allò que es decideix i/o es proposa, ja que en una reunió informal no queda constància absolutament de res, més enllà del que cada un vulgui explicar o interpretar. I tampoc és el primer cop que el Govern no respon a la convocatòria i per tant omet la petició de tota l’oposició.

Si anteriorment vam sol·licitar comissió informativa per resodre dubtes del procés en el tema de les autocaravanes, en aquesta ocació l’oposició ha demanat una Junta de Portaveus per tal de debatre algunes interrogants que cada Ajuntament ha decidit com resoldre, en referència de la nova Lleis de prestacions econòmiques als diversos partits del consistori i que prèviament a la seva aplicació, no vam tenir lloc a cap explicació.

Doncs el cert és, que ni en la comissió informativa sol·licitada ni en aquesta Junta de Portaveus, Alcaldia ha tingut la gentilesa de convocar-la, i en aquest sentit la Llei indica que si Alcaldia omet la petició i no convoca la reunió en el termini establert a tal efecte, aquesta queda automàticament convocada per al 10è dia a les 12h.

En aquesta ocasió (igual que en l’anterior) i en aquest sentit, en convocar-se automàticament per Llei a les 12h, vam demanar tota l’oposició que almenys es tingués en consideració un canvi d’horari a fi efecte de poder facilitar l’assistència d’aquells que ho havien sol·licitat, i es convoqués en l’horari acordat per Ple.

Doncs ni convocatòria ni horari acceptat, per part d’Alcaldia.

Remarcar en contra del que es promou i es fa públic, que per a nosaltres, la finalitat no és la d’assistir per a ser remunerats, es tracta de ser respectats.

On queda la col·laboració i la predisposició en treballar i atendre a l’oposició?

PSC – PP – Cubellencs-Fic

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres