Primàries El Vendrell

Per una cultura de col·laboració i de no competència

ANC del Vendrel 17-01-2019 18:02 Lectures 527
Presentació Primaries Catalunya al CC l'Estació del Vendrell. Eix

Presentació Primaries Catalunya al CC l'Estació del Vendrell. Eix

Des del moviment de Primàries del Vendrell impulsem aquesta metodologia com a un procés de regeneració democràtica on la incorporació de diferents opcions ens permeti avançar cap a una cultura col·laborativa i de no competència.

Les llistes obertes, sempre sota el prisma independentista, ens permeten SUMAR compromisos, lideratges, experteses, complicitats i molts altres valors amb els quals podem fer un pas endavant cap a la DEMOCRÀCIA DIRECTA, sortint de la zona de confort dels partits tradicionals, cosa que ens dóna un valor afegit d’innovació i valentia.

Aquest projecte ens permet revisar antigues formes de funcionament per a passar a la creació, l’acció i l’experimentació, com a factors facilitadors de la idea compartida que tenim cap a un CANVI absolutament necessari.

Canvi en molts sentits, també en la composició del govern municipal. Per aconseguir un govern independentista és imprescindible articular un projecte conjunt en el qual incorporem persones i partits de diferents sensibilitats, donant-nos d’aquesta manera opcions reals de govern.

Serà a partir d’aquest moment que podrem posar en marxa una actuació decidida cap a una gestió dels recursos públics que permeti fer AVANÇAR el Vendrell en tots els seus àmbits, en tota la seva plenitud.

Volem un Vendrell que avanci cap a una millora del BE COMÚ, com a allò que és compartit i beneficiós per a totes i tots, teixint connexions que permetin una participació col·lectiva i una voluntat compartida.

Volem liderar un projecte que superi les nostres diferències en pro d’un programa SOCIALMENT JUST, de qualitat, innovador per fer front a tots els reptes que s’enfronta el Vendrell: la precarietat laboral i la manca d’oportunitats, l’habitatge i la pobresa energètica, les infraestructures i les comunicacions, la composició i cohesió social, la transparència i participació, etc , etc.

La voluntat de l’assoliment de la llibertat del país no exclou, en cap cas, la construcció d’un programa d’acció política a nivell de ciutat que respongui a les seves problemàtiques i emfatitzi  les seves potencialitats que la caracteritzen i la fan singular. La construcció d’un país amb els valors que anhelem comença, inequívocament, als pobles i a les ciutats.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans