Professionalitat

Agraïment a Fonda Neus de Sant Sadurní: Anell recuperat

Daniel Arasa Favà 27-01-2019 19:33 Lectures 1509
Fonda Neus de Sant Sadurní:. Eix

Fonda Neus de Sant Sadurní:. Eix

Fa uns dies vam ser a Sant Sadurní visitant els Xocolates Coll i el museu d’interpretació del cava. Vam dinar a Fonda Neus. En un moment determinat de l’àpat me’n adono de que no porto l’anell, l’aliança de record del casament. Havia anat una mica abans al lavabo, i allí vam mirar però no el vam veure.

També retornarem a la fàbrica de xocolata, on amablement van revisar els indrets on havien estat, però tampoc el vam trobar. Fins hi tot vam deixar avís a l’Ajuntament, davant el fet improbable de que algú el trobés i el portés. 

No era un anell especial, simplement una aliança de noces normal, d’or, però més enllà del valor econòmic hi havia el sentimental.

De retorn a Barcelona pensàvem en el lloc on era més probable que s’hagués perdut, Vam concloure que era als serveis de la Fonda Neus, a l’eixugar les mans amb tovalloleta de paper. Vaig trucar demanant que, si us plau, abans de llançar les tovalloletes usades miressin si hi havia l’anell. La filla de la casa ho va fer immediatament, i, en efecte, allí, al fons del cubell, estava l’aliança.

L’hem pogut recuperar. Ens fa il·lusió, més encara quan dintre de poc, al maig, complirem el nostre 50 aniversari de noces, les Bodes d’Or.

Vull expressar per això públicament l’agraïment a l’amabilitat i honradesa de les persones de Fonda Neus, tant dels amos com dels empleats.

Com espero que això ho llegeixen persones de Sant Sadurní vull presentar-me, ja que durant molts anys vaig tenir relació molt intensa i cordial amb Freixenet, Codorniu i altres empreses, així com el Consell Regulador del Cava, fent informació del sector. Sóc periodista i vaig ser Cap de Redacció de l’agència Europa Press més de 26 anys. Encara escrit a les pàgines d’Opinió i de Religió de “La Vanguardia” i a altres mitjans. Potser alguns em situaran.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament