Quatre milions d’euros podien haver-se invertit millor al pavelló Joan Ortoll

El grup municipal del PDECAT ha pogut visitar les obres de construcció del pavelló Joan Ortoll de Calafell. Tot i que les obres avancen al ritme previst, la visita ha servit per comprovar algunes errades importants en la seva construcció

PDeCAT Calafell 08-02-2019 11:28 Lectures 468

Per començar, les pistes que actualment s’utilitzen per la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic. El pavelló contempla la ubicació de tres pistes, però les dues noves, tot i que són reglamentàries, són més petites que la pista existent actualment. Mentre que l’actual és de 20x40 metres, aquestes noves són de 18x36 metres. Des del grup municipal es considera que és un error molt greu no tenir almenys dos pistes grans perquè tan el hoquei com el patinatge puguin entrenar en condicions, per poder acollir grans competicions, esdeveniments internacionals i que altres esports puguin utilitzar les instal·lacions, com podria ser el futbol sala. “Hagués estat més operatiu, sobre tot per acollir, fer dues pistes grans, de les mateixes dimensions que l’actual, ja que hi ha espai suficient per ubicar-les.” –diu la regidora Sandra Suárez. Les pistes grans són imprescindibles pel volum d’esportistes i per la demanda d’espais esportius al municipi, i ara la instal·lació començarà amb mancances greus.

Una altra de les sorpreses rebudes durant la visita a les obres del pavelló és que s’ha eliminat la primera filera d’aparcaments que existia, fins ara, al costat del pavelló. “Es substitueix per una zona per a vianants, però es perden places d’aparcament i es fa menys pràctic”.

Però el més ha impactat és el fet que el teatre no disposarà de porta d’accés adequada perquè les companyies de teatre puguin introduir el seu material. El projecte de construcció fixa una porta de, només, 1,20 d’alçada, amb la qual cosa es dificultarà el fet que algunes companyies puguin actuar al teatre si han de fer servir grans estructures als seus espectacles.

I, per acabar, Sandra Suárez ha volgut destacar el fet que “l’ajuntament ha eliminat el circuit d’skate que estava previst construir-hi al costat, sense comunicar-ho a ningú. Una mostra més de la manera d’actuar de l’equip de Govern, que canvia els usos previstos inicialment sense donar tràmit ningú”.  

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres