Habitatge

Una família amb tres fills menors desnonada a Vilafranca del Penedès

Considerem inacceptable la falta d’humanitat del propietari de la vivenda que ha deixat fora a aquesta família per impagament del lloguer

Sindicat de Llogaters del Penedès 21-02-2019 9:49 Lectures 2597

Des del Sindicat de Llogaters del Penedès volem denunciar públicament, que avui a Vilafranca del Penedès hi hagut un desnonament d’una família amb tres fills amb edats de 6, 12 i 14 anys per impagament del lloguer. Nosaltres, que hem estat al mateix moment del desnonament, volem denunciar la intransigència dels representants del propietaris, que no han volgut donar una setmana més d’estada a la vivenda, fins que serveis socials els trobi una vivenda d’emergència per la família, adduint que el llançament s’havia posposat en dues ocasions abans.

La nostra entitat considera inacceptable la falta d’humanitat del propietari de la vivenda que ha deixat fora a aquesta família per impagament del lloguer i amb la situació que suposa per als pares veure’s al carrer amb tres fills d’aquestes edats i sense tenir cap solució a curt termini. També volem deixar palès a traves d’aquest comunicat, que aquesta falta d’humanitat dels propietaris de la vivenda deixarà marcats als fills per tota la seva vida i per aquest motiu hem de lluitar per que no torni a passar.

D’altra banda creiem que davant d’aquest degoteig constant de desnonaments que hi ha i que seguirà havent, les administracions han de tenir més recursos per poder fer front amb més agilitat a aquestes situacions.

Des del Sindicat de Llogaters del Penedès creiem que una forma de visibilitzar la realitat imperant és fer públic cada desnonament que es faci per què la gent tingui un tast de realitat. També creiem que s’han de modificar les lleis que permeten que aquestes coses passin per què hem entrat en un espirall, des que va esclatar la crisi, on es perpetua la misèria social.

Nosaltres som conscients que s’han de posar en marxa eines a nivell local que facin d’element que redueixi les conseqüències nefastes que suposen per una família un desnonament i en aquest sentit ens posarem a treballar.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament