Irregularitats

Comunicat oficial del Grup d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès

El grup denuncia un seguit d'irregularitats que hauria comès Lluís Carsí, regidor del grup socialista del mateix Ajuntament

ERC 20-03-2019 10:12 Lectures 755

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha denunciat un seguit de irregularitats que, segons informen, hauria comès el Sr. Lluís Carsí, regidor del grup socialista del mateix Ajuntament.

El grup republicà vol denunciar que, a més a més, la total passivitat per part de l’equip de govern socialista, tancant files sobre el regidor, i no volent depurar responsabilitats, fa més imperiosa la necessitat de denunciar i donar a conèixer aquests fets.

Segons informen, els fets es remunten a l’any 2013, amb l’obertura d’un establiment al poble de l’Arboçar per part del ja regidor en aquella legislatura, Sr. Lluís Carsí, en un emplaçament on el POUM no ho permetia, i no comunicant l’inici de l’activitat a l’Ajuntament.

El grup republicà, a més a més, assegura, que l’esmentat establiment des de l’inici de l’activitat, no ha liquidat mai la taxa anual de recollida d’escombraries, i que l’import que hauria d’haver liquidat des de l’inici de l’activitat fins a dia d’avui, segons informen, seria de 2170,75 euros.

Aquests fets, segons el grup republicà, son sobradament coneguts per l’equip de govern.

El grup municipal, reivindica que aquests fets son injustificables, i que no haurien de tenir cabuda en un Ajuntament. Es pregunten com es pot justificar que un regidor no hagi complert amb la normativa municipal, quant la resta de veïns i veïnes del municipi tenen l’obligació de fer-ho. A més a més afegeixen que agradi més o menys els regidors sempre han de donar exemple.

Per tot aquest seguit de fets, l’equip republicà, segons informa, demanarà per escrit que el regidor demani disculpes, liquidi les taxes pendents i que es depurin responsabilitats, i que a partir d’aquí es treballi perquè aquests fets no tornin a succeir, ja que, segons informen, consideren que l’equip de govern socialista, amb majoria absoluta a dia d’avui, pot fer polítiques que poden agradar més o  menys, però que per moltes discrepàncies que hi puguin haver, pel bé del municipi d’Avinyonet del Penedès, hi ha línies vermelles que no es poden creuar, ja que tots els veïns i veïnes han de tenir, per igual, les mateixes obligacions i les mateixes oportunitats.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré