GASPAR D'AVINYÓ

Un petit carrer estigmatizat

Semblava que no existia, com Terol, però si, si que existeix, fins al punt de ser el conillet d'índies de l'Àrea de Serveis Viaris i Mobilitat de Vilanova

Jordi Castro Torrell 07-04-2019 17:04 Lectures 3469
Carrer Gaspar d'Avinyó. Eix

Carrer Gaspar d'Avinyó. Eix

Semblava que no existia, com Terol, però sí, sí que existeix, fins al punt de ser el conillet d'índies de l'Àrea de Serveis Viaris i Mobilitat de Vilanova, per assajar l'efectivitat d'una senyalització d'allò més restrictiva i radical, per evitar que cap veí del costat dret d'un carrer purament residencial i que no és de pas a cap altra via, pugui PARAR simplement el seu vehicle, ni tan sols per introduir-lo en el corresponent garatge amb el seu gual legal i al corrent de pagament en la seva taxa municipal.

Tot això, perquè a principis de Març, van créixer com si fossin rovellons, dos senyals de prohibida la PARADA, amb la creu vermella sobre fons blau, que segons el codi de circulació, condicionen la parada en els termes següents:

"És defineix la parada com la immobilització d'un vehicle durant un  temps inferior a dos minuts sense que su conductor Pugui abandonar-ho".

Per la qual cosa no pots treure o ficar el cotxe a casa teva a menys que siguis capaç de fer malabarismes o trucs de màgia.

Últimament l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es dedica a complicar enormement els petits problemes, i quan pren decisions, ho fa matant mosquits amb bombes atòmiques.

Carrer Gaspar d'Avinyó

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No